Miért imponál manapság egy férfinak az, ha kapcsolatában a nő anyagilag megáll a saját lábán (pl. van saját autója, lakása, nincsenek adósságai) s nem kér még kisebb összegeket sem a férfitól: kozmetikára, ruhákra, gyereknek, stb?
Itt most nem jön a képbe a vagyonhajhász, vagy pedig a tudatlan, eltartásra vágyó szőke nő típusa.
Aki arra készül, hogy a kérdezőt fölöslegesen jellemezze, inkább fogja vissza magát, előre is köszönöm.
Én az ellenkezőjét nem értem, amikor egy nőnek az a legfontosabb, hogy egy férfinak meg legyen mindene anyagilag. Nincs ezzel semmi baj, addig amíg a nőnek olyanok az elvárásai e téren amit ő maga is tud viszonozni.
Amúgy meg a kérdésre válaszolva, ha én anyagilag meg-megvagyok, de nem dúskálók a pénzben, akkor nem akarok én koloncot a nyakamba venni.
2.
Magyarorszagon egy normal fizetesbol sosem tudta a ferfi eltartani a not.
A nok mindig dolgoztak, vagy allamtol kapott penzen voltak otthon a gyerekekkel.
Mert így nincs pluszköltség. Nem kell bizonyítani a nőnek, hogy a férfi tud anyagilag gondoskodni róla, mert az ilyen nőnek nincs rá igénye, szüksége.
Hatalmas tökönrúgás az egónak, amikor kér valamit (normális keretek között) a barátnőd/feleséged, és te nem tudod azt megadni.
Később, ha rendbe jöttek a dolgaim, és lesz "biztos" egzisztenciám, nem fog zavarni, ha kér valamit a barátnőm, de most, mint karrierkezdő, nem tudnám egy anyagilag kevésbé stabil nő költekezését állni.
Nem imponál, ha anyagilag stabil a nő, de jelenleg előny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!