Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, titeket zavarna ha egy nőnek elég sok kisebb plasztikai beavatkozása volt, de már elégedett a külsejével? (lent felsorolom)
Ezek voltak:
-szemhéj korrekciós műtét (túl vastag volt)
-hajvonalforma átalakítás (nyíl egyenes volt, most kifelé ível)
-orr műtét (a méretével voltak gondok)
-porcelánhéjas fogsor (a fogaim formájával volt a probléma)
-mell implantátum (nem estem túlzásba, de tök lapos voltam eddig)
Szóval ennyi, igazából csak az utolsót lehet megmondani szerintem.
És nem a szájam nincs feltöltve, és fenék implantátum sincs.
Szóval titeket ez zavarna?
Jobb eltitkolnom?
Azért ez durva... :D
20L
Egyáltalán nem zavarna, én is átestem már fülplasztikán, és lézeres látásjavításon, mert zavartak, és nem éreztem jól magam a bőrömben.
Most már nincs ilyen gondom.
26/F
Hogy lehet tul vastag a szemhejad? Meg hajvonal korrekcio... maximum azert nem lennek veled egyutt mert aki ilyen mondvacsinalt problemakra penzt ad ki, az egyszeruen buta.
Megyek is inkabb megmuttetem a kislabujjamat. Tul szeles az ive...
Sajna így hiába hajhászod az önbizalmadat...
Máshol kutakodj érte, magadban! Egy belülről fakadó önbizalomra van szükséged!
Azaz tisztában kellene lenned az érzéseiddel-szükségleteiddel, hogy dönthess mit szeretnél, hogyan!
Boldognak lenni pl...
Szóval örülök, hogy tetszel magadnak, de a kérdésből ítélve ezek a műtétek inkább a külvilágnak szóltak, ami nem vezet jóra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!