Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiaknak _állítólag_...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak _állítólag_ kiegyensúlyozott, magával elégedett nő kell. Mit csináljon az, aki azért nem tud megbékélni magával, mert soha nem elég jó senkinek?

Figyelt kérdés
2015. szept. 12. 16:04
 1/7 CptTomato ***** válasza:
78%
Keress fel szakembert... mert itt most vagy megbántunk vagy csak összevissza okoskodunk és nem sül ki belőle semmi...
2015. szept. 12. 16:04
 2/7 anonim ***** válasza:
61%
Azért nem elég jó senkinek, mert nincs megbékélve magával. Jöjjön egyenesbe ő maga, aztán meglátja, mennyivel egyszerűbb a dolga!
2015. szept. 12. 16:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Az keressen magának olyat,aki elfogadja,mert biztosan van olyan,csak maximum ő nem veszi észre...
2015. szept. 12. 16:05
 4/7 anonim ***** válasza:
ez sajnos egy ördögi kör :S kezdj el megbékélni magaddal és sokkal vonzóbb leszel vagy találj valakit aki igy elfogad és akkor könnyebb lesz megbékélni magaddal
2015. szept. 12. 16:24
 5/7 anonim ***** válasza:

Ne másért akard jól érezni magad a bőrödben, hanem magadért.

Egyáltalán nem ördögi kör, ahogy előttem írták, csak rosszul közelíted meg a dolgot.

Magadnak akarj megfelelni, ne másoknak. Utána sokkal egyszerűbb lesz.

2015. szept. 12. 16:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Kezdje ott a dolgot, hogy megbékél magával és nem másnak akar tetszelegni.
2015. szept. 12. 17:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Én sosem voltam jó senkinek. Pontosabban mindig voltak pasik akik meg akartak fektetni de komoly kapcsolatra nehéz volt párt találnom. 25 évesen ismertem meg a volt férjemet. Eleinte minden rendben volt, de egy idő után jött a kritizálás. Meghíztam, nem elég vékony a lábam, nem vagyok elég lelkes az ágyban (orgazmusom sosem volt, egy idő után csökkent a lelkesedés, szerintem érthető okokból) és még sorolhatnám. Csúnyán megbántott nőiességemben és csak lassan sikerült magamhoz térnem ebből a lefagyott lelki állapotból, már a válás után. Most van egy pasim akivel szex kapcsolatban vagyunk, és bár oda van értem, ebből sem lesz komoly kapcsolat.

De már nem érdekel. Tudom hogy mennyit érek, sosem cserélnék mással. Jó vagyok így, ahogy vagyok. Szeretem a gondolataimat, a személyiségemet, látom a hibáimat és igyekszem javítani rajtuk, és igyekszem kedvesebb lenni magammal. És rájöttem hogy a boldogságom nem attól függ, van-e komoly (avagy felületes) kapcsolatom. A saját boldogságom bennem van és nem függ senkitől.

2015. szept. 12. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!