Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ezen az oldalon bárki, aki elégedett teljes mértékben a külsejével, és ha tehetné akkor sem változtatna semmin?
Igen, szeretem ahogy vagyok:-)
165/55, hosszu harnasszoke haj, zoldeskek szem, 32/DD mell, 39 es lab, lapos has, selymes bor persze tokeletes nem vagyok es nyilvan valtoztathatnek magamon...de igy es ilyennek szeretem magam, maskepp nem en lennek:-))
hmmm a 3-as válaszoló pont az ideálom :3
én is elégedett vagyok vele, nagyon sok mindent nem változtatnék magamon :D 22/f
Én csak olyat változtatnék, amin simán lehet újjászületés, vagy plasztika nélkül. :) Azzal elégedett vagyok, amit a genetika adott nekem.
Az arcomon semmit sem változtatnék, a testemre meg több izom kellene, fittebbnek kellene lennem, de ez meg megoldható.
Én alapvetően nem változtatnék magamon semmit, pont jó vagyok így. Lányok többször mondták már nekem, hogy jóképű vagyok, ez pedig elég visszajelzés volt.
Egy kivétel van: izmosabb szeretnék lenni, de mivel már elkezdtem edzeni, ez a hiányosság is hamarosan kipiálva.
Nem mindennel vagyok elégedett, de semmit se változtatnék. Így vagyok önmagam.
21L
A #3-as valaszolo tenyleg baratno feelinget kepvisel. Mar, ha lany. :D
Van, amit valtoztatnek. Kicsivel tobb izom kene, meg az arcom lehetne markansabb vonasu. A magassagom tokeletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!