Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van ezen az oldalon bárki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ezen az oldalon bárki, aki elégedett teljes mértékben a külsejével, és ha tehetné akkor sem változtatna semmin?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor ti hogy néztek ki?
2015. szept. 7. 00:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Lehetetlen, hogy egy ember teljes mértékben úgy nézzen ki, ahogy szeretne, ugyanis a fejünkben élő testkép megvalósítása lehetetlen, mert mindig van egy apró részlet, amin csiszolni szeretnénk, arról nem is beszélve, hogy az idő múlásával mindig hozzáadódik valami az említett belső ideálunkhoz. Ezért van az, hogy az önmegvalósítás egy életen át tartó, befejezhetetlen folyamat, aminek során csak közelebb jutunk az ideálunkhoz, de el sosem érjük.

ui: mindezek természetesen rám nem vonatkoznak, én tökéletes vagyok, ti meg nem, ti tirpákok. Loáál asdfg #YoloSwag :DDDD !!!4444néééégy44!!!

2015. szept. 7. 09:06
 12/18 anonim ***** válasza:

Én elégedett vagyok magammal, szerintem tök jól nézek ki, a szebbek közé tartozom. Nyilván tökéletes nem vagyok, nem is lehetek, látom a hibáimat, ezek közül némelyiken lehet javítani (pl edzéssel), de az is elég egyértelmű, hogy mik azok, amik nem javíthatók, ezeket jobb elfogadni (pl nem zöld a szemem, irgum-burgum).

Átlagos magasságú (alacsonyságú? :D), és hozzá tartozóan ideális testsúlyú (163cm/53kg) vagyok, keskeny derékkal és gömbölyű csípővel, középhosszú vörös hajjal (oké, ez már változtatás volt, de bocsi, ennyit remélem még szabad), mogyorószín szemekkel. A cicim 85/B méret, és megdöbbentő módon elégedett vagyok vele :D Jobban illik hozzám, mintha 95/E lenne...

Szerintem a szépség maga leginkább abból fakad, hogy nem folyamatosan görcsösen izgulunk azon a pár szépségpöttyön vagy kicsit ernyedtebb fenéken, hanem elfogadjuk, hogy igen, ilyen vagyok én, ezzel együtt is szexi és vonzó vagyok. Ha ez őszintén jön és nem bedumálás, ha tényleg őszintén el tudod fogadni magad, akkor valóban szexi és vonzó leszel, már csak azért is, mert az nagyon pozitív érzést kelt másokban, ha összhangban vagy magaddal. :)

2015. szept. 7. 09:21
 13/18 anonim ***** válasza:
vékony a karom, hájas a mellkasom, ettől függetlenül rohadt vonzó vagyok, mert csak úgy tapadnak a nők
2015. szept. 7. 10:12
 14/18 A kérdező kommentje:
Akik írtak idáig, azok közül van olyan, akinek nem mindig volt ilyen a helyzet, és régebben neki is fájdalmas volt a tükörbe nézni?
2015. szept. 7. 10:42
 15/18 anonim ***** válasza:
volt bizony, de amin nem tudok változtatni azon nem idegeskedek
2015. szept. 7. 10:57
 16/18 Clark Kent.. ***** válasza:

Nekem kamaszkoromban elég pattanásos volt az arcom, na akkor nem voltam magammal annyira megelégedve. :D Emlékszem, akkor még az Oxi arclemosót árulták akkor, mindig azt kaptam, és azzal kenegettem az arcomat.

Ma már szerencsére ez a probléma megszűnt. Nagyon ritkán elfordul, hogy kijön 1 pattanás, de nagyon hamar el is múlik, így már egyáltalán nem zavar.

2015. szept. 7. 12:59
 17/18 anonim ***** válasza:
Mindig lehet fejlődni, de alapvetően elégedett vagyok azzal, amim van (de ettől függetlenül mindig törekszem a még jobbra) 27/F
2015. szept. 7. 13:43
 18/18 opened paradise ***** válasza:

Én régen kövér voltam,úgyhogy eléggé...

Mostmár csak az icipicit elálló füleim zavarnak,de nemrég hallottam valakitől,hogy neki az tetszik,úgyhogy nem tudok belekötni magamba :D

2015. szept. 7. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!