Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok az olyan emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az olyan emberekről, akiknek a társkeresős profiljában sok a helyesírási hiba?

Figyelt kérdés

Az illető férfi/nő hosszasan jellemzi magát, majd leírja, milyen lenne számára az ideális pár. Nagyon szimpatikus, szívhez szóló, amiket leír, viszont a kialakult kezdeti szimpátiát nagyon csúnya helyesírási hibák árnyékolják be.

Pl.: "nem egyéjszakás kallandot keresek", "normális pasit keresek, szintén budapesti lakóhejjel", "csakis hosszú halyú lány jöhet számításba", és hasonlók...

Ha ilyet láttok, mi a véleményetek az illetőről? Ha egyébként fotói és jellemzése alapján szimpatikus, akkor sem ismerkednétek vele emiatt? Esetleg már 1-2 helyesírási hiba is képes lehet kiváltani ellenszenvet? Kijelenthetjük, hogy a helyesen írni nem tudó ember valószínűleg az élet más területein is igénytelen lehet?

Hogy látjátok ezt a témát?

2017. jún. 2. 11:39
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
46%
Buta ember az ilyen, felejtős.
2017. jún. 2. 12:14
 12/29 anonim ***** válasza:
58%

Akkor okoska, nyugodtan nezd at a tiedet is.

Mert neked is biven van benne gebasz ;)

Csicska.

2017. jún. 2. 12:16
 13/29 anonim ***** válasza:
44%

Ennyi ment, hogy csicska meg lepontozás? :D

Jajj, de gyerek vagy. :)

2017. jún. 2. 12:17
 14/29 anonim ***** válasza:
Azt gondolnám, hogy nem csalódtam benne. Pontosan ezt vártam. Azon lepődnék meg, ha nem így lenne. Elvégre egy rohadt társkeresőről beszélünk, ahova intelligens emberek nem nagyon regisztrálnak.
2017. jún. 2. 12:17
 15/29 anonim ***** válasza:

Legalabb nem ilyen elettelen, kakan is csak.....

;) szep napot te. Remelem azert van aki igy is szeret.

2017. jún. 2. 12:19
 16/29 anonim ***** válasza:

Mindneki magabol indul ki :)

Vicces h ugyanolyan hibakat szolsz meg, amit te magad is vetettel minden kommentedben.

Legalabb tokeletes ellenpeldat statualnal.

E helyett meg csak gyerekeskedsz :)

Gratulalok. ;)

2017. jún. 2. 12:23
 17/29 anonim ***** válasza:
87%

#17: Ha egy kicsit is átgondolnád, ami itt történt, láthatnád, hogy azért szóltalak meg, mert általánosítva, lehúzóan szóltál egy csoportól. Természetesen hazabeszélek, mert ha elolvastad, amit először írtam, akkor láthatod, hogy az öcsém ennek a csoportnak a része (te is a peremén mozogsz), és ő az élő példa számomra (mellesleg nem az egyetlen az ismeretségi körömben), hogy a helyesírás nem minden. Amúgy is általánosítottál, ami szintén igénytelenségre utal, mert arra sem veszed a fáradságot, hogy kiszakadj a kis fekete-fehér világképedből, és elgondolkodj egy kérdésen, pedig ennek az oldalnak ez a legkirályabb tulajdonsága, hogy elgondolkodtat.

Na. :D

2017. jún. 2. 12:29
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha hosszú szövegben egy-két hiba van, ami nem akkora szarvashiba, az nem zavar, mert jó helyesíróként is (zsenge 5.-es koromban én voltam Budapest legjobb helyesírója :D) tudom, hogy olyan, hogy vkinek 100%-ig tökéletes helyesírása legyen, nincs.

Viszont ha nagyon sok a helyesírási hiba, én nem kezdenék vele. A helyesírási szabályok többségét még egy diszgráfiás is meg tudja tanulni, ha időt szán rá és igényes magára. A maradék az vagy igénytelen magára, vagy nagyon buta, és emiatt egyikkel sem tudnék komolyat elgondolni, mert vagy szellemi szinten, vagy hozzáállás ügyében nem passzolnánk össze, abból meg csak a baj lesz később.

2017. jún. 2. 12:35
 19/29 anonim ***** válasza:

Ez nagyon kiábrándító. Lehet akármilyen tökéletes, ha nem tud helyesen írni. És most nem az elgépelési hibákról beszélek, sőt még az sem baj, ha olyan szavakat ront el, amiket tényleg nehéz leírni és sok helyen látom hibásan (akár online újságokban is), vagy tanultabb ismerősöktől. De azért hadd várjam el a leendő partneremtől, hogy legalább az anyanyelvén tudjon normálisan írni, beszélni. :D Ebből azért nagyon sok dologra lehet következtetni. Gyanítom, hogy akkor semmilyen idegen nyelvet nem beszél, ami viszont nekem fontos, mert például imádom az angol humort és a mémeket, amiket gyakran bele is viszek a beszélgetésekbe. A filmeket eredeti nyelven szeretem nézni, szóval ez a közös program is kilőve.

Jártam már olyan pasival, aki az alapvető helyesírási szabályokat sem ismerte (muszálj, bicigli, mellkhas...), de ennek ellenére normális, jófej volt. Viszont az élet egyéb területein is hiányos volt a tudása, emiatt egyszerűen nem volt közös témánk. Konkrétan a szexen kívül minden másra alkalmatlan volt. :D

2017. jún. 2. 12:37
 20/29 anonim ***** válasza:

Én sem írok tökéletesen, sokszor fogalmam sincs hogy kell leírni teljesen alap szavakat is.De utánanézek, van rá igényem, nem akarok tele hibákkal írni. Aki interneten akar "szerepelni" annak muszáj lesz megtanulnia írni, különben elvágja magát.

Egy netes fórumon is, írhat az ember okos dolgokat, ha tele hibával teszi, senki nem fogja komolyan venni.

De egy sima kérdést sem tud így feltenni az ember, mert nem a kérdésére fognak válaszolni, hanem a hibákba kötnek bele..Muszáj legalább a j/ly meg a dupla msh-kat megtanulni, mert rengeteget ront a megítélésen,ha valaki nem jól használja őket.

Netes társkeresésnél is maximum azt nem fogja zavarni,aki hasonlóan nem tud helyesen írni.

Nem mondom,hogy ettől valaki rossz ember, de én azonnal csuknám be a profilt, nem írnék neki.

2017. jún. 2. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!