Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha társkeresőn ráírtok egy nőre, csak a fotói miatt teszitek, vagy elolvassátok a bemutatkozóját is?
A vizualitás az elsődleges, és már megy is a levél, vagy kíváncsiak vagytok arra is, milyen ember, mit vár el a leendő párjától, hogyan jellemzi magát? (Nők gyakran panaszkodnak, hogy a férfiak nem olvassák el a bemutatkozásukat - pl. emiatt van, hogy 50-es pasik írkálnak huszonéves lányoknak, vagy alacsony pasik magas nőknek, stb.)
Ha több bekezdésből álló, nagyon részletes, kitárulkozó jellemzést olvastok, az pozitív vagy negatív? Vagy az a jó, ha tömör és frappáns? Vagy ki sem kell tölteni ezt a részt, csak minél több fotó legyen?:)
Hogy szokott ez menni nálatok, férfi társkeresők? Valóban a jó képek adják egy nő "értékét" társkeresőn?
Fent voltam a twoo-n bősz négy-öt napig. Ja, elvétve volt bemutatkozó is...
Annyiban a vizualitás mindenképp elsődleges, hogy az arc eldönti, akarjak-e írni. Ha véletlenül van bemutatkozó is, akkor az még segít. Egynél volt, ami hasznos volt, segített megelőzni pár fölösleges iskolakört.
Először beállítom az alábbi szűrést:
-lakóhelyem ~60 km-es körzete
-nemdohányzó
-18-25 éves
Majd végignézem a profilokat. Számít a kép is, de még jobban számít az, hogy az illető milyen személyiségű. Legalábbis ez az alapelképzelés, de tízből egy nő nem ír semmit; négy értékelhetetlen semmit ír, amiből az sugárzik, hogy ő mennyire passzív és mennyire nem hajlandó kisujját se mozdítani ("ha szimpatikusnak találsz, írj!" - hát de hogy legyél szimpatikus, ha nem tudok meg rólad semmit?!); négy az elvárásait ecseteli, de magáról semmit nem ír ("keresek egy magas, helyes, boldog férfit" és társai); és akkor van egy, amelyik annyit leír magáról, hogy miket szeret, ami több mint valószínű, hogy az utazás, a természet, az állatok, a sütés-főzés és az olvasás/tévézés lesz. Legalább annyit jó lenne tudni a másikról, hogy introvertált vagy extrovertált...
Mondjuk tök mindegy, visszaírni nem fog senki a külsőm miatt, úgyhogy én az utóbbi időkben olvasás nélkül spammelek. Nulla eredménnyel, de legalább nem pazarlom az időmet sablonmondatok olvasgatásával.
Nekem is először a kép számít. Ha bejön akkor megnézem a bemutatkozót. A bemutatkozó alapján írom meg a levelet, hogy lássa, nem volt lusta elolvasni a bemutatkozó szövegét + egyedibb legyen a levelem, ne az 1000. sablon levél.
Nagyon utálom azt, ha egy csaj nem tölti ki a bemutatkozását. Én nekem is ki van töltve. A ki nem töltött jellemző rész nekem azt jelenti, hogy igénytelen a lány vagy nem gondolja komolyan a társkeresőzést.
Megnyugtatásul, ugyanúgy nem írnak vissza mint a sablon szövegre :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!