Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom ahogy elolvassatok majd a kerdest tobben lesznek felhaborodva es tobb kellemetlen komment is lesz es en sem gondoltam volna hogy ez megtortenik egyszer velem es esetlen jol esne par hozzaszolas ti mit gondoltok errol?
Figyelt kérdés
Szoval az a rovid sztori hogy nemreg dobtam ki a pasimat akit nem szerettem es aznap megismerkedtem egy etterembe egy fiuval aki azutan megkeresett az interneten es beszelgetni kezdtunk. Persze tudtam hogy baratnoje van es ez nemis zavart hisz ha nalam boldogabb mint vele az mindkettonknek jo. Es azt mondta hogy sokat veszekszenek mar nem jo az egesz es szakitani fog vele de elobb jolenne beleszeretni valaki masba mondvan hogy ugy egyszerubb lenne. Annyira jol elbeszelgettunk mindig. Sokszor felhivott sms meg minden aztan talalkat beszeltunk meg. Szoval egesz nap egyutt voltunk es olyant ereztem amit az exemnel soha. Aztan az este ugy vegzodott hogy nalam aludt. Vagyis nalam akudt volna ha a sex utan be nem jelentette volna hogy neki most haza kell mennie hogy ne legyen lelkiismeret furdalasa. Hat nagyon roszul esett mert ugy lattam hogy neki is jo es boldog velem. Aztan olyanokat mondott hogy az egyetlen akit a mai este atbaszott az a baratnoje meg hogy o osszezavarodott es nem tudja mit akar. Pedig eddig biztos volt abban hogy elhagyja a csajat. Most meg total megvaltozott 180fokban. Azota alig beszeltunk mert hazajott a baratnoje az egyetemrol es vele van. Azt mondta kell par nap hogy atgondolja hogy mit akar de ezt egyszeruen nem ertem. O maga mondta hogy boldogtalan melette. Aztan nemreg meg a messengerrol is letiltott nehogy a csaja meglassa hogy irok. Ha felhivom hogy azert legalabb ne hazudjon tovabb es ne hitegessen hanem dontson akkor meg huvos es semmit sem mond. Szoval eleggemetsegbe estem. Azert mert nem gondoltam hogy ilyen erzelmeket fog kivaltani belolem. Nemtudom esetleg volte valaki hasonlo helyzetbe vagy ti mit gondoltok errol?2016. dec. 21. 19:14
1/12 anonim válasza:
Nőj fel és komolyodj meg ,más hozzáfűzésem nincs az egész meséhez.
2/12 anonim válasza:
Lehet, hogy a karma mégis létezik?
3/12 anonim válasza:
Tehát egy olyan hülye után futsz,aki téged is meg még kitudja hány csajt hülyít a barátnője mellett is...
4/12 anonim válasza:
Valoszinuleg a reszerol ez fellangolas volt ami a szex utan elmult. Lehet hogy a megcsalas ebresztette ra, hogy a csaja jobb neki. Szerintem hagyd ot.
5/12 Szergej55 válasza:
Kicsim, nagyon röviden: hülye voltál, mert aki lehet, hogy szeretett is, eldobtad azért, akinek csak egy gyors kufirc kellett. Így jártál.
6/12 anonim válasza:
Nem volt ott a barátnője és kellett üríteni. Te voltál kéznél. Ennyi. Gondolom, még a barátnője távol van, addig azt dug, aki hagyja m,asgát.
8/12 anonim válasza:
Hát meg voltál neki és kész van ilyen.
A pasi is egy paraszt mert ilyet csinal a barátnője háta mögött plusz ez a hitegetés elég gusztustalan hogy majd szakít a csajjal és veled akar lenni. Megkapta amit akart és ennyi.
9/12 anonim válasza:
Hát te sem vagy egy szellemi sasmadár...
10/12 anonim válasza:
Tök meglepődtem, hogy ennyi ésszel 180 fokot írt.
Ezt jól csináltad, Kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!