Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van sokkal magasabban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van sokkal magasabban a léc a férfiaknál a vonzó alkatot illetően?

Figyelt kérdés
Ezt értem vonzó alatt: a férfi elég kigyúrt amivel férfias a nő pedig vékony, formás. Ezzel az a baj, hogy az egyik évekkel tovább tart. Több éve edzem (testépítés) keményen, odafigyelve látszik a sport de nem vagyok annyira izmos, mint ami nagyon vonzó a legtöbb nő szerint. A nők szerint jóképű vagyok de egy jóképű férfi, ha vékony nem sugároz erőt és védelmet a nő felé tehát nem férfias, ha nem izmos mellé. Szemben ezzel egy nő alapból vékony és szép arcú, kész a vonzó test munka nélkül, egy férfi ugyanennyi munkával kis vékony ami férfiatlan. Egy vékony alkatot megtartani egy nőnek könnyebb ahhoz képest amikor kigyúrja magát a pasi és azt tartja. De ha „gyúrni” kell a kerek fenékért a nőknek annyit biztos nem, mint a pasiknak, de sokszor anélkül is vonzó nekik tehát + izom nem kell. Fogyni meg ezerszer gyorsabb, mint izmot pakolni. A női ideál test kevesebb munka és idő (évekkel). Nekik szőrteleníteni meg sminkelni kell de azzal is kevesebb idő és azonnal hat nem évekig tart mire kigyúrja magát valaki, már ha elég kigyúrt lehet, mert a genetika korlátoz. Tehát a kérdés az, ha sok nő csak vékonyan tartja magát miért nem elég ha a férfi ugyanennyit tesz?

2017. szept. 5. 12:44
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
ma 14:34 Elismerem tényleg csőlátással néztem van benne valami amit mondasz. 15:00 A szervezeted megköthet sok vizet egyik napról a másikra de ez nem zsír tehát lazán kiürülhet belőled egy pillanat alatt nem kell elégetni mint a zsírt.
2017. szept. 5. 15:16
 32/39 anonim ***** válasza:

Akkor legalább megoldódott a "hogy a f**ba csökkent a testzsírszázalékom úgy, hogy mellé több a kg" dolog. Bár hogy a víz honnan jött... Este-éjjel nem iszok sokat.

2017. szept. 5. 15:20
 33/39 anonim ***** válasza:
#4 Nem tudom ki van a két képen, de a 2. nő fényévekkel jobb alakkal rendelkeik
 34/39 anonim ***** válasza:
77%

#29 Nem rohadt mindegy, mennyit mutat az a kibäszott mérleg? Itt rágod a körmöd meg szórakozol ilyen szarokkal, aztán vannak emberen azonos magassággal 60 kilósan, akik átkozott jól néznek ki, meg akik olyanok, mintha lehányták volna őket. Minden a testkompozíción múlik. Ha nem a zsírszövet tömege nőtt, akkor az vagy szar, vagy víz, vagy izom. Izom nem lehet, mert az izom ugyancsak szövet, és hónapok, de inkább évek alatt terem, zsír sem lehet, mert hetek telnek el, még ha általában könnyebben is gyűlik össze az izomnál, mert tápanyagtartalékolás a funkciója, ami biológiailag kedvezőbb. Ha meg víz meg szar, az lemegy pár nap alatt, úgy, ahogy jött is.

Ha hülye vagyok, akkor vagy elkussolok, vagy utánaolvasok, de nem ugatok hülyeségeket, ennyire egyszerű.

35/39 anonim ***** válasza:
25%

Bevehetnéd a nyugtatóidat, mert senkinek nem használ ez az "goes psycho" stílus, rosszindulatú moslék mondatrészekkel fűszerezve.

Bár ez a GYK... "Itthon vagyok"...

2017. szept. 5. 15:24
 36/39 anonim ***** válasza:
54%
Az sem használ senkinek, ha ostoba. Bocs, de annyi hülyével volt és van dolgom, hogy egyszerűen allergiás vagyok rájuk. Utálom, ha egy ember nem hajlandó gondolkodni, csak él a világban, mint egy növény. Büntetni kellene esküszöm.
2017. szept. 5. 15:26
 37/39 anonim ***** válasza:
Nézz utána a vízvisszatartásnak. Menstruáció előtt nálam 3 (!) kilóval többet mutat a mérleg, pedig nem eszem, nem iszom többet.
2017. szept. 5. 15:26
 38/39 anonim ***** válasza:
40%

Attól még idegbeteg vagy, kicsi mentség ez, hogy "mer' idegesítő mindenki más".

Amúgy nem olvastam utána, mert igazából nem érdekel, csak az eredmény maga. És az most negatív volt. De ezek szerint holnap jobbnak kellene lennie. Hát reméljük, ma is megye 4 km-t futni. Jó érzés, az egész nap fénypontja (rettentő unalmas és kiszámítható életem van, előre megmondom bármely időpontban, hogy pontosan hol leszek és mit csinálok).

2017. szept. 5. 15:30
 39/39 anonim ***** válasza:

+ még azért sem, mert így legalább kiprovokálok egy kis beszélgetést itt. A szokásos "egész nap senkivel nem beszéltem"-hez képest ez is jó.

2017. szept. 5. 15:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!