Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van sokkal magasabban a léc a férfiaknál a vonzó alkatot illetően?
Akkor legalább megoldódott a "hogy a f**ba csökkent a testzsírszázalékom úgy, hogy mellé több a kg" dolog. Bár hogy a víz honnan jött... Este-éjjel nem iszok sokat.
#29 Nem rohadt mindegy, mennyit mutat az a kibäszott mérleg? Itt rágod a körmöd meg szórakozol ilyen szarokkal, aztán vannak emberen azonos magassággal 60 kilósan, akik átkozott jól néznek ki, meg akik olyanok, mintha lehányták volna őket. Minden a testkompozíción múlik. Ha nem a zsírszövet tömege nőtt, akkor az vagy szar, vagy víz, vagy izom. Izom nem lehet, mert az izom ugyancsak szövet, és hónapok, de inkább évek alatt terem, zsír sem lehet, mert hetek telnek el, még ha általában könnyebben is gyűlik össze az izomnál, mert tápanyagtartalékolás a funkciója, ami biológiailag kedvezőbb. Ha meg víz meg szar, az lemegy pár nap alatt, úgy, ahogy jött is.
Ha hülye vagyok, akkor vagy elkussolok, vagy utánaolvasok, de nem ugatok hülyeségeket, ennyire egyszerű.
Bevehetnéd a nyugtatóidat, mert senkinek nem használ ez az "goes psycho" stílus, rosszindulatú moslék mondatrészekkel fűszerezve.
Bár ez a GYK... "Itthon vagyok"...
Attól még idegbeteg vagy, kicsi mentség ez, hogy "mer' idegesítő mindenki más".
Amúgy nem olvastam utána, mert igazából nem érdekel, csak az eredmény maga. És az most negatív volt. De ezek szerint holnap jobbnak kellene lennie. Hát reméljük, ma is megye 4 km-t futni. Jó érzés, az egész nap fénypontja (rettentő unalmas és kiszámítható életem van, előre megmondom bármely időpontban, hogy pontosan hol leszek és mit csinálok).
+ még azért sem, mert így legalább kiprovokálok egy kis beszélgetést itt. A szokásos "egész nap senkivel nem beszéltem"-hez képest ez is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!