Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem túl előnyös arccal lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem túl előnyös arccal lehet esélyem a férfiaknál?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok. Nincs túl sok tapasztalatom. Csak olyanokkal akik nem vállaltak fel. A testemmel nincs baj. Viszont az arcom ,az borzalmas .Hatalmas orrom van plusz tényleg látványosan asszimetrikus az arcom.

Lehet esélyem általam helyesnek ítélt férfiaknál. ( a visszafogott pasikkért vagyok oda akikre számíthatok , átlagos kinézetűek csak nincs ennyire szélsőséges szépséghibájuk mint nekem) Látásból ismerek pár opcionális jelöltet csak nem szeretném jobban rombolni az önbizalmam.

2017. júl. 21. 19:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Maradj a nem túl előnyös pasiknál :)
2017. júl. 21. 19:06
 2/8 Amenadiel válasza:
Persze hogy lehet csak adj magadnak egy kis önbizalmat :)
2017. júl. 21. 19:06
 3/8 anonim ***** válasza:

Igen. Kapcsolatok személyiségalapúak. Teljesen lényegtelen..., igen, 100%osan mindegy külső. Nagyobb tapasztalattal majd lehet rájössz.

Önbizalmad belülről fakaszd. Gondolkodásból való megértéssel rakd minél közelebb valósághoz, ne külső befolyások alakítsák maguktól.

Kérlek mutass képet privátban.

2017. júl. 21. 19:42
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem túl előnyös arccal volt már több párkapcsolatom. Mindig olyan nőket találtam, akiket más érdekelt.

Egyébként én pl szeretem a karakteres arcú nőket (mondjuk kaptam is érte megjegyzéseket ismerősöktől, pedig nekem minden párom tetszett, így nem foglalkoztam sosem ezzel)

2017. júl. 21. 20:06
 5/8 anonim ***** válasza:

Természetesen lehet.

De ez egy olyan kérdés, hogy csak szemtől-szembe és közted, illetve a jelölt között fog eldőlni, fixet nem is lehet rá mondani emiatt...

2017. júl. 21. 20:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Van esély. Nekem pl. izgalmasak a nagyorrú nők. És nyilván nem vagyok ezzel egyedül.
2017. júl. 21. 21:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Mindenre van esély, mit szólnál ha küldenél egy képet?
2017. júl. 22. 00:48
 8/8 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék képet küldeni. Tudom , hogy így nehéz v lehetetlen tanácsot adni.

Tudom , hogy kockáztatni kell csak nehéz elhinni , hogy másnak tetszhetetmék ha én még képeket se szeretek látni magamról.

2017. júl. 22. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!