Candida-diéta előnyös hatásai mikor jelentkeznek férfiaknál?
Figyelt kérdés
Ez lesz a 5. hetem, hogy csinálom. Viszont most elgondolkoztam, hogy abbahagyom, mert elvileg változást kellett volna már ennyi idő alatt észlelnem. Amit észleltem: a szőrtüszőgyulladás, ami szinte az egész testemen jelen van némileg enyhébb lett de nem sokkal (a hátamon nincsen változás). A fejbőröm gombás bőrpíres. Kezeltem NIZORAL samponnal, ami elmulasztotta, de visszajött... megint ugyan olyan mint volt. Az arcom sajnos elég vörös az orrom körül. Itt csak annyi a változás, hogy egy minimálisat halványult a gyulladás. De azóta, hogy ezt észrevettem nincs további javulás. MIT TANÁCSOLTOK, ÉRDEMES A LAZÍTOTT DIÉTÁT FOLYTATNI A 3. HÓNAP VÉGÉIG? köszönöm2012. okt. 6. 22:14
1/1 anonim válasza:
Szerintem csináld végig mert ártani ne árthat :) Én végig csináltam fél évig. A konkrét panaszom ami miatt elkezdtem (hüvelygomba) azt nem gyógyította de arról kb félidőben kiderült hogy a fogamzásgátlóm okozta és amint letettem elmúlt, de folytattam a diétát mert egyrészt fogytam tőle, másrészt a bőröm nekem nagyon szépen kitisztult (eddig is szép volt de néha megjelent egy két pattanás a nehéz napokon de azóta tényleg egy sem volt :D) és azóta beteg sem voltam pedig addig mindent elkaptam a környezetemből, elég volt ha vki rám nézett.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!