Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy 36 éves inkább átlagos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 36 éves inkább átlagos nőnek milyen férfiaknál lehet esélye?

Figyelt kérdés
2017. júl. 4. 23:39
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Ez így nagyon kevés infó, de egy átlagos 36 éves nőnek leginkább a 35-45 év közötti férfiaknál van a legnagyobb esélye.
2017. júl. 4. 23:42
 2/22 anonim ***** válasza:
Akivel megismerkedik és mondjuk úgy egy hullámhosszon vannak. Külsőre érdekel? Fogalmam sincs.
2017. júl. 4. 23:45
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Fiataloknál is ha még nincs gyereked és jól nézel ki.

26F

2017. júl. 4. 23:45
 4/22 A kérdező kommentje:
Nőiesebb alkatú (de azért nem 100+ kg) vagyok, elég szép arcú. Most szerzem a harmadik diplomámat, mellette dolgozom. Vannak önálló gondolataim/véleményem. Milyen infóra gondolsz még?
2017. júl. 4. 23:46
 5/22 A kérdező kommentje:
Nincs gyerekem.
2017. júl. 4. 23:47
 6/22 anonim ***** válasza:
93%

"Nőiesebb alkatú (de azért nem 100+ kg)"

Miért kell ilyen fedő szavakat használni? Nőies? Teltkarcsú? Ha túlsúlyos vagy akkor írd azt baxod..

Az legalább pozitív, hogy nincs gyereked, ezért nem esélytelen. De azért próbálj fogyni lefele.

2017. júl. 4. 23:49
 7/22 anonim ***** válasza:
A "fogalmam sincs"-et arra fel írtam,hogy nem egy eset volt,hogy női ismerőseim, rokonaim mondták,hogy ez meg ez nem illik össze, a férje hozzá képest jó képű, ilyenkor mondom nekik,hogy itt álljunk meg, ne hogy már ti döntsétek el,hogy ki kivel illik össze, majd ők eldöntik,hogy összeillenek-e, ilyenkor jön ugye a csend,mert tudják,hogy igazam van. Mondjuk nekem mikor nincs? :)
2017. júl. 4. 23:49
 8/22 anonim ***** válasza:
Gondolom ennyi diplomával inkább értelmiségieknél érdemes keresgélni, az alacsonyabb végzettségű férfiakat ez elijesztheti, már ha egyáltalán van nálad esélyük.
2017. júl. 4. 23:50
 9/22 A kérdező kommentje:

Próbálok. Egyéb jótanács esetleg?

2017. júl. 4. 23:52
 10/22 anonim ***** válasza:
Az én "csajomnak" is 3 diplomája van. Nekem egy szakmunkásom. A szakmát nem tanultam meg, ellenben hülye vagyok mindenhez. Úgyhogy bármi lehet....
2017. júl. 5. 05:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!