Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 36 éves inkább átlagos nőnek milyen férfiaknál lehet esélye?
Figyelt kérdés
2017. júl. 4. 23:39
1/22 anonim válasza:
Ez így nagyon kevés infó, de egy átlagos 36 éves nőnek leginkább a 35-45 év közötti férfiaknál van a legnagyobb esélye.
2/22 anonim válasza:
Akivel megismerkedik és mondjuk úgy egy hullámhosszon vannak. Külsőre érdekel? Fogalmam sincs.
3/22 anonim válasza:
Fiataloknál is ha még nincs gyereked és jól nézel ki.
26F
4/22 A kérdező kommentje:
Nőiesebb alkatú (de azért nem 100+ kg) vagyok, elég szép arcú. Most szerzem a harmadik diplomámat, mellette dolgozom. Vannak önálló gondolataim/véleményem. Milyen infóra gondolsz még?
2017. júl. 4. 23:46
5/22 A kérdező kommentje:
Nincs gyerekem.
2017. júl. 4. 23:47
6/22 anonim válasza:
"Nőiesebb alkatú (de azért nem 100+ kg)"
Miért kell ilyen fedő szavakat használni? Nőies? Teltkarcsú? Ha túlsúlyos vagy akkor írd azt baxod..
Az legalább pozitív, hogy nincs gyereked, ezért nem esélytelen. De azért próbálj fogyni lefele.
7/22 anonim válasza:
A "fogalmam sincs"-et arra fel írtam,hogy nem egy eset volt,hogy női ismerőseim, rokonaim mondták,hogy ez meg ez nem illik össze, a férje hozzá képest jó képű, ilyenkor mondom nekik,hogy itt álljunk meg, ne hogy már ti döntsétek el,hogy ki kivel illik össze, majd ők eldöntik,hogy összeillenek-e, ilyenkor jön ugye a csend,mert tudják,hogy igazam van. Mondjuk nekem mikor nincs? :)
8/22 anonim válasza:
Gondolom ennyi diplomával inkább értelmiségieknél érdemes keresgélni, az alacsonyabb végzettségű férfiakat ez elijesztheti, már ha egyáltalán van nálad esélyük.
9/22 A kérdező kommentje:
Próbálok. Egyéb jótanács esetleg?
2017. júl. 4. 23:52
10/22 anonim válasza:
Az én "csajomnak" is 3 diplomája van. Nekem egy szakmunkásom. A szakmát nem tanultam meg, ellenben hülye vagyok mindenhez. Úgyhogy bármi lehet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!