Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 36 éves inkább átlagos nőnek milyen férfiaknál lehet esélye?
Már majdnem írtam, hogy olyannál mint én, de inkább, olyannál, mint nem én! :D
42f.
#1-es vagyok.
"Inkább átlagos nő" <---> "Nőiesebb alkatú (de azért nem 100+ kg) vagyok, elég szép arcú. Most szerzem a harmadik diplomámat, mellette dolgozom. Vannak önálló gondolataim/véleményem."
Ugye érzed az ellentétet :)? Lehet, hogy én élek rossz helyen, de felénk az átlagos 36 éves nők kapcsolatban élnek, sőt már családanyák és általában nem a tanulmányaikkal illetve a karrierjükkel törődnek, főleg nincs 2 (illetve lassan 3) diplomájuk. De ne érts félre, ezek a dolgok szerintem pont, hogy kiemelnek az átlagból, így sokkal jobb esélyekkel indulsz, mint egy valóban átlagos 36 éves nő.
Tehát az eredeti kérdésre válaszolva: Hozzád hasonló értelmiségi férfiaknál, vagy olyanoknál, akik bár nem diplomások, de a helyén tudják kezelni azt, hogy neked van magasabb végzettséged, sőt tisztelik a kitartásodat és az eredményeket amiket eddig elértél, illetve azt, hogy nem csak céljaid vannak, de képes vagy azokat elérni is.
Csak csendben hadd kérdezzem, meg, az elmúlt 36 évben mi a ménkűt csináltál? Szavaidból az cseng ki, hogy csak nézted, ahogy elmegy melletted az élet.
Hogy a kérdésedre válaszoljak, noha sokat nyom a latban, a külső korántsem minden. Neked olyan férfiaknál lehet esélyed, akiknek az élet minden területén partnere tudsz lenni. De ha eddig elfelejtettél, vagy túl óvatos voltál élni, akkor ennek az esélye közelít a 0-hoz.
Nem magamat akarom neked reklámozni, hisz boldog házasságban élek, de szerintem akkor jársz el helyesen, ha egy éltesebb, 50-es korú partnert keresel, aki megtanít az élet tiszteletére, szeretetére.
Helló!
Az a gondod, hogy alkalom/hely híján nem tudsz ismerkedni? Az a tapasztalatom, hogy ha kikerül valaki az oktatási rendszerből, nagyon nehéz az ismerkedés: a munkahely, ugye kizárva, a robot után, meg nem nagyon glasszál az ember a nyilvános helyeken, ahol hemzsegnének a párt kereső egyedek.
Nekem nagyon bejött a társkereső oldal, mert ha elhessegeti az ember maga körül a hülyéket, lehet szemezgetni. Persze némi türelem, türelem, türelem kell hozzá. Ha ez az első "nagy" kapcsolatod lenne, elhiszem, hogy hajt az idő. :)
Hogy kinek jössz be?! Szerintem sokkal többnek, mint gondolnád. :) Ez a testsúly nem akadály. Meggyőződésem, hogy nagy keletje van a gömbölyded formáknak. A 33-as méret már a kifutón sem néz ki jól. :)
A Diploma szerintem nem nyom a latban. Ha igen, az nekem gázos. Semmi köze két ember közös életének ahhoz, hogy milyen felsőoktatási/tudományos fokozat van jelen. Lehet bunkó terrorista a Dr. XY PhD is, és lehet mélyérzésű empatikus egy érettségizett ember is. Van-e egymásra figyelés, megértés, közös érdelkődési kör?
Üdv, és sok sikert.
Járj nyitót szemel ,türelmesen és mosollyal az arcodon,előbb utóbb megtalálod!
Aranyosi Ervin: Szép az élet
"Ha bántanak, ne vedd magadra,
komor szemed emeld a napra.
Arcodon mosoly fénye éled,
– újra érzed, hogy szép az élet."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!