Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van sokkal magasabban a léc a férfiaknál a vonzó alkatot illetően?
#17 Egy nap alatt nem tudsz ennyit hízni, te szerencsétlen. Az víz, vagy az ürülék(nek való) tömege.
A kérdezőnek: a tárgyi tudás nem egyenlő az okossággal. Lehet, hogy a fél könyvtárat tudod, szart sem fog élni, ha ilyen egyszerű dolgokon elhasalsz az életben, mint ennek a megértése. Az önimseret meg az intelligencia nem azon múlik, hogy mit és mennyit tanulsz. Én is színötös voltam középiskolában, és mellettem még pár ember. Most sem vagyok sokkal rosszabb egyetemen. egyszerűen attól függ, mennyit foglalkozol az anyaggal, egy átlagos/jó képességű embernek ez a szorgalmától függ inkább. Ennek ellenére annyi a diplomával futkosó szociális analfabéta, meg a csőlátású balfäsz, hogy szörnyű. És bocs, de ha ilyen alapvető dolgok nem esnek le, és nem veszed magad észre, hogy ALAPVETŐ dolgokat felfogj a világ működéséből, te sem vagy náluk különb.
Ohh, ez azz, sírjunk mindannyian!!! Az annyira jó dolog :D
Basszus, másszatok már ki a seggetekből, és éljetek egy kicsit. SENKI nem jár nagyítóval, hogy vizslasson titeket. Se férfiakat, se a nőket. Pont le van ejtve, ha a férfi/nő vékony, vagy teltebb. Mindenkire lesz vevő, ha csak az alakját nézzük, és nincs semmi komoly betegség miatti torzulás, mivel az nyilván kicsit problémásabb eset. Senki sem tökéletes, még ha külső szemlélőként te azt is gondolod. Leginkább azért, mert mindenkinek más az ideál.
Én sem vagyok hibátlan, abszolút nem, van rajtam felesleg, és lehetnék izmosabb is. Dolgozom rajta, persze, mert mindig lehet jobb, de ettől függetlenül is van párom, aki imád, és hamarosan összeházasodunk.
Akkor elmész pszichológushoz, és nem itt nyivákolsz ilyen szánalmas sztereotípiákkal meg csőlátással. Meg azzal, hogy az egész felelősségét a nőkre hárítod.
Erre értem, hogy egy idióta vagy, hogy ezt nem vagy képes belátni, hanem már egyből a nők, meg ezek az agymenések, aminek a fele nem így van a való életben, ahogy képzeled.
Érdekelne hogy a rákba' került belém 80 deka víz, mert szar nem lehet, mivel napi 3-4 alkalommal járok szarni.
Most egy rossz szóhasználatba kell belekötni... Ez igen.
Nekünk nem volt biológia a középsuliban amúgy.
Akkor jobb így, hogy "80 dekagramm súlygyarapodás"? Tök mindegy mindenképp aggasztó, hogy egy nap alatt ennyivel több, holott nem ettem sokat, zsíros/cukros dolgokat illetve tésztákat meg egyáltalán nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!