Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van sokkal magasabban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van sokkal magasabban a léc a férfiaknál a vonzó alkatot illetően?

Figyelt kérdés
Ezt értem vonzó alatt: a férfi elég kigyúrt amivel férfias a nő pedig vékony, formás. Ezzel az a baj, hogy az egyik évekkel tovább tart. Több éve edzem (testépítés) keményen, odafigyelve látszik a sport de nem vagyok annyira izmos, mint ami nagyon vonzó a legtöbb nő szerint. A nők szerint jóképű vagyok de egy jóképű férfi, ha vékony nem sugároz erőt és védelmet a nő felé tehát nem férfias, ha nem izmos mellé. Szemben ezzel egy nő alapból vékony és szép arcú, kész a vonzó test munka nélkül, egy férfi ugyanennyi munkával kis vékony ami férfiatlan. Egy vékony alkatot megtartani egy nőnek könnyebb ahhoz képest amikor kigyúrja magát a pasi és azt tartja. De ha „gyúrni” kell a kerek fenékért a nőknek annyit biztos nem, mint a pasiknak, de sokszor anélkül is vonzó nekik tehát + izom nem kell. Fogyni meg ezerszer gyorsabb, mint izmot pakolni. A női ideál test kevesebb munka és idő (évekkel). Nekik szőrteleníteni meg sminkelni kell de azzal is kevesebb idő és azonnal hat nem évekig tart mire kigyúrja magát valaki, már ha elég kigyúrt lehet, mert a genetika korlátoz. Tehát a kérdés az, ha sok nő csak vékonyan tartja magát miért nem elég ha a férfi ugyanennyit tesz?

2017. szept. 5. 12:44
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
ma 13:33 Nem vagyok ostoba egyáltalán. Te vagy az mert azt írod, hogy menjek gyúrni pedig leírtam, hogy évek óta edzem ha nem tűnt volna fel neked. Csak amióta edzem az önértékelésemmel gond van és elárulom neked sok okos embernek van gondja az önértékelésével.
2017. szept. 5. 13:48
 22/39 anonim ***** válasza:
83%
Hát az egóddal viszont nincsenek gondok ahogy látom...
2017. szept. 5. 13:49
 23/39 anonim ***** válasza:
84%

#17 Egy nap alatt nem tudsz ennyit hízni, te szerencsétlen. Az víz, vagy az ürülék(nek való) tömege.

A kérdezőnek: a tárgyi tudás nem egyenlő az okossággal. Lehet, hogy a fél könyvtárat tudod, szart sem fog élni, ha ilyen egyszerű dolgokon elhasalsz az életben, mint ennek a megértése. Az önimseret meg az intelligencia nem azon múlik, hogy mit és mennyit tanulsz. Én is színötös voltam középiskolában, és mellettem még pár ember. Most sem vagyok sokkal rosszabb egyetemen. egyszerűen attól függ, mennyit foglalkozol az anyaggal, egy átlagos/jó képességű embernek ez a szorgalmától függ inkább. Ennek ellenére annyi a diplomával futkosó szociális analfabéta, meg a csőlátású balfäsz, hogy szörnyű. És bocs, de ha ilyen alapvető dolgok nem esnek le, és nem veszed magad észre, hogy ALAPVETŐ dolgokat felfogj a világ működéséből, te sem vagy náluk különb.

2017. szept. 5. 14:13
 24/39 anonim ***** válasza:
65%

Ohh, ez azz, sírjunk mindannyian!!! Az annyira jó dolog :D

Basszus, másszatok már ki a seggetekből, és éljetek egy kicsit. SENKI nem jár nagyítóval, hogy vizslasson titeket. Se férfiakat, se a nőket. Pont le van ejtve, ha a férfi/nő vékony, vagy teltebb. Mindenkire lesz vevő, ha csak az alakját nézzük, és nincs semmi komoly betegség miatti torzulás, mivel az nyilván kicsit problémásabb eset. Senki sem tökéletes, még ha külső szemlélőként te azt is gondolod. Leginkább azért, mert mindenkinek más az ideál.

Én sem vagyok hibátlan, abszolút nem, van rajtam felesleg, és lehetnék izmosabb is. Dolgozom rajta, persze, mert mindig lehet jobb, de ettől függetlenül is van párom, aki imád, és hamarosan összeházasodunk.

2017. szept. 5. 14:22
 25/39 A kérdező kommentje:
Utolsónak szól: Nem magoltam be soha egy fél könyvtárat abba a suliba nem a magolással voltam ott ahol hanem mert gyorsan megértettem a dolgokat. Soha nem tanultam sokat mégis megmaradtam egy elit helyen. A sok okoskodónak ez nem menne. Csak amikor elmentem edzeni a terembe zavar lett az testképemmel. Még egyszer mondom ez egy betegség szerűség okos és buta is szenvedhet ebben. Tehát ha szerinted a felfogásommal van baj tévedsz mert a testképemből ered ez az egész.
2017. szept. 5. 14:25
 26/39 anonim ***** válasza:
82%

Akkor elmész pszichológushoz, és nem itt nyivákolsz ilyen szánalmas sztereotípiákkal meg csőlátással. Meg azzal, hogy az egész felelősségét a nőkre hárítod.

Erre értem, hogy egy idióta vagy, hogy ezt nem vagy képes belátni, hanem már egyből a nők, meg ezek az agymenések, aminek a fele nem így van a való életben, ahogy képzeled.

2017. szept. 5. 14:34
 27/39 anonim ***** válasza:
70%

Érdekelne hogy a rákba' került belém 80 deka víz, mert szar nem lehet, mivel napi 3-4 alkalommal járok szarni.

2017. szept. 5. 15:00
 28/39 anonim ***** válasza:
87%
#27 Engem meg az, hogy hogy a rákban maradtál életben ilyen felületes biológiatudással. Az oké, hogy én az egyetemen is ezt tanulom részben, de középiskolai szint az, amit nem tudsz. Ne tedd már magad nevetségessé olyan kijelentésekkel, hogy egy nap alatt híztál(!) 80 dekát, mert fizikai (vagyis biológiai) képtelenségről beszélünk. Legalábbis nálam a hízás egyenlő a zsírszövet tömegének növekedésével.
2017. szept. 5. 15:08
 29/39 anonim ***** válasza:
27%

Most egy rossz szóhasználatba kell belekötni... Ez igen.

Nekünk nem volt biológia a középsuliban amúgy.

Akkor jobb így, hogy "80 dekagramm súlygyarapodás"? Tök mindegy mindenképp aggasztó, hogy egy nap alatt ennyivel több, holott nem ettem sokat, zsíros/cukros dolgokat illetve tésztákat meg egyáltalán nem.

2017. szept. 5. 15:11
 30/39 anonim ***** válasza:
77%
Nekem a kolléganőm mond olyanokat, hogy egy nap alatt fogyott másfél kilót. Tök boldog tőle, én utoljára középsuliban ültem bioszórán, de tudom, hogy az szar és víz.
2017. szept. 5. 15:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!