Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előny a férfiaknál ha egy nő még szűz? Ti összejönnétek egy szűz lánnyal?
Számomra nagyon pozitív lenne, de sok hátránya származhat belőle, hogy tapasztalatlan.
Ha viszont naponta maszturbál különféle módszerekkel, és már úgy ismeri a testét, hogy akármivel képes kielégíteni magát, akármilyen pózban, akkor egyértelműen előny hogy ennek ellenére még nem szexelt senkivel. De legyünk reálisak... Létezik egyáltalán ilyen lány? :) Szerintem nem.
Érthetetlenül odáig vannak értük... Csak arra nem gondol senki, hogy előtte lehetett az illetőnek egy hosszú, szeretetteljes kapcsolata, amiben tök természetes, ha szeretkeznek egy idő után. Csak a szűz az érték, meg a mindenség, a mentalitás mögötte már nem is számít.
Bocsánat, hogy nőként írok, csak irreálisnak tartom ezt az egészet, mert elég sok férfi mondja ezt, holott semmit sem jelent. A vérükben akartok fürdeni, vagy mi a jó isten? :D
21L
Nem hátrány, igazából semmi baj nincs azzal, ha szűz egy lány. Azzal van a baj, ha nagyon zárkózott és prűd, semmi játékosság, kísérletező készség nincs benne már petting során sem és mondjuk a saját testét sem ismeri. Attól, hogy egy lány szűz, még nem kell fadarabnak lennie, aki hanyatt qrja magát, aztán David Copperfield legyél neki. Mindenesetre ha megkérdeznék, hogy egy sokat látott vér tapasztalt nővel legyek együtt vagy egy szűzzel, valószínűleg a szüzet választanám, mert úgymond szeretek tanítani és -kicsit bár önző leszek,- a saját stílusomra, habitusomra alakíthatom. :D
29F Viszont egy szűz lánynál meg hamarabb fennállhat az a veszély, hogy egy idő után más répába csücsülne, mert kíváncsi, más hogyan farkal.
De legyünk reálisak... Létezik egyáltalán ilyen lány? :) Szerintem nem.
Most kapásból 4 lányt is fel tudnék sorolni aki még biztos szűz, átlagos külsejük van és 24 25 év körüliek. Igazira vágynak.....
én 21 éves vagyok és még sosem volt barátnőm és szűz vagyok.Én is a szerelemre vágyom és úgy elvesziteni
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!