Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előny a férfiaknál ha egy nő még szűz? Ti összejönnétek egy szűz lánnyal?
Sem előny, sem hátrány...
Nem jönnék össze mostanában senkivel sem.
24f
Szerintem férfi válogatja.
Van, aki örül neki, mert friss hús, szűk még a puni a legtöbb esetben, a saját ízlése szerint alakíthatja, "nem szennyezte más be" (van, akinek igenis plusz extázist ad, hogy ő az első, aki a nőben jár).
Van, aki meg mondjuk már tapasztalt, és nem akar azzal bajlódni, hogy tanítgasson valakit meg az elején bénázzanak.
Van, akinek meg mindegy.
Amúgy én sem vagyok egy szabados ember, de ezt "a várok az igazira" mentalitást eléggé megmosolyogtatónak tartom. Ha még 14 évesen úgy gondolkodik az ember, hogy majd jön a szőke herceg stb., azt megértem. De 24-25 évesen várni Mr. Tökéletesre... több ember van, akivel jó kapcsolatot tudsz kialakítani. Ha úgy érti, hogy olyanra vár, aki megérdemli / aki iránt érez valamit, még megértem... de ez "AZ IGAZI"... hááát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!