Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van sokkal magasabban a léc a férfiaknál a vonzó alkatot illetően?
Fordítva is megvan ám, az "ideális férfi" aki egyszerre izmos is meg vékony is.
Akik meg nem azok ők az ún. "rondák"
4 vagyok
Lehet, de ha egy férfi szed fel valamennyi túlsúlyt, akkor csak mackós, és sok nőnek tetszik továbbra is.
De ha egy nő (és nem mindenki mellre hízik ám), akkor rögtön tonnadonna, és mindjárt rosszabbak az esélyei. Pedig nőként sajnos még elhízni is könnyebb
Kár, hogy a kövérkés férfi manapság csak akkor "maci" ha sok pénze van, különben "disznó".
Csak ti hiszitek.
1. Egy férfinak olyan a hormonrendszere is, hogy sokkal könnyebben épít száraz izomtömeget, mint egy nő.
2. Ti mindenen tudtok szinte változtatni, a nők felé meg megy az, hogy milyen vastag legyen a combja, meg mekkorák legyenek a mellei. Hogy az anyámba eddzek mellre, ha a melledzéstől nem lesz nagyobb mellem? És hogy az anyámba legyen vékonyabb a combom, ha a kerek fenékhez guggolni, és láb alapú edzéseket kell folytatni, ergo vagy alapból bot lábaim vannak, vagy end.
Ti minden centit megnéztek rajtunk, hogy mi mennyire lötyög, milyen kerek, milyen sima, mi meg rátok nézünk, már, amennyit látunk a laza gatyában és az akármilyen pólóban, aztán vagy jöhet, vagy nem. Mi nem tudjuk úgy rejtegetni az alakunkat, ha csinosan akarunk öltözködni. Nekem nem volt még különbség átlagosan sportos és szálkás alkatú férfi között, sokatoknak elég lejárni mellezgetni meg hasazgatni, és már megvan a férfias alkat. Elárulom, ezekre az izmokra edzeni sokkal egyszerűbb, legalábbis én még nem szédültem vagy hánytam hasazás, mellezés meg hátazás közben, ellenben coopernél, meg lábazásnál szinte kivétel nélkül baromira kicsinálom magam, mire kifárad az izom annyira, ahogy akarom. A nőknél meg pont ez a hangsúlyos, amíg ti elvagytok a ceruzalábaitokkal.
Sok férfi is amúgy csak vékonyan tartja magát, ne hidd, hogy nem. Meg mellette dohányzik, meg félrekajál, aztán ugyanúgy néz ki.
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!