Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van sokkal magasabban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van sokkal magasabban a léc a férfiaknál a vonzó alkatot illetően?

Figyelt kérdés
Ezt értem vonzó alatt: a férfi elég kigyúrt amivel férfias a nő pedig vékony, formás. Ezzel az a baj, hogy az egyik évekkel tovább tart. Több éve edzem (testépítés) keményen, odafigyelve látszik a sport de nem vagyok annyira izmos, mint ami nagyon vonzó a legtöbb nő szerint. A nők szerint jóképű vagyok de egy jóképű férfi, ha vékony nem sugároz erőt és védelmet a nő felé tehát nem férfias, ha nem izmos mellé. Szemben ezzel egy nő alapból vékony és szép arcú, kész a vonzó test munka nélkül, egy férfi ugyanennyi munkával kis vékony ami férfiatlan. Egy vékony alkatot megtartani egy nőnek könnyebb ahhoz képest amikor kigyúrja magát a pasi és azt tartja. De ha „gyúrni” kell a kerek fenékért a nőknek annyit biztos nem, mint a pasiknak, de sokszor anélkül is vonzó nekik tehát + izom nem kell. Fogyni meg ezerszer gyorsabb, mint izmot pakolni. A női ideál test kevesebb munka és idő (évekkel). Nekik szőrteleníteni meg sminkelni kell de azzal is kevesebb idő és azonnal hat nem évekig tart mire kigyúrja magát valaki, már ha elég kigyúrt lehet, mert a genetika korlátoz. Tehát a kérdés az, ha sok nő csak vékonyan tartja magát miért nem elég ha a férfi ugyanennyit tesz?

2017. szept. 5. 12:44
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%

A sovány srácok is csomó lánynak bejönnek, szóval nem értem a problémádat.

Mellesleg miért akarnál olyan lánnyal járni, aki csak akkor fogad el. ha totálisan ki vagy gyúrva, kockahas, stb.? Akinek ez ennyire számít, az elég felszínes ember is egyúttal.

Ha van egy kis izmod meg kiállásod, az már bőven elég.

2017. szept. 5. 13:05
 12/39 anonim ***** válasza:
60%

Nem tudom, hogy te milyen dimenzióban élsz, ahol minden pasi kigyúrt állat, de felénk egy átlag férfi kb ilyen:

[link]

Ennél izmosabb pasim kb sosem volt, és ezt az alakot fenn lehet tartani normál étkezéssel, és azzal, hogy néha elmész futni, meg csinálsz pár felülést (megint, onnan tudom, hogy volt ilyen pasim és azzal együtt jártunk futni, meg kb ugyanazt ettük)

Na most szeretném, ha megnéznéd, hogy melyik nemnél valószínűbb az evési rendellenességek kialakulása (tudod; olyan mértékben rettegsz attól, hogy kövér leszel, hogy inkább hánytatod magad, vagy belehalsz a koplalásba) vagy melyik nemre jellemző, hogy egyáltalán figyel arra, hogy mit zabál - értsd, kire gondolsz unalmas, salátaevő, koplaló, folyton diétázó ember hallatán. Hmm csak nem a nőkre jellemző inkább, hogy figyelmet fordítanak a testükre? Kevés olyan lányt ismerek, aki ne tornázna, és kevés olyan pasit, aki ne inná a sört, és enné a vörös húsokat. Amúgy nyugi, ha pasi vagy akkor nézhetsz ki akárhogy (max annyi, hogy ne legyél 250 kiló, vagy ne legyél olyan sovány, hogy kilátszódjanak a bordáid - bár még az sem akkora feltétel, mert mindenféle "cuki" sovány fiúkra is van kereslet) a személyiségeddel könnyedén kompenzálhatod.

2017. szept. 5. 13:14
 13/39 anonim ***** válasza:
92%

"egy nő alapból vékony és szép arcú, kész a vonzó test munka nélkül"

Na itt tévedsz, kisapám. Ez a nők 15%-ára érvényes, a többi lesz a skinnyfat, ami ruha nélkül borzasztóan néz ki, és azok, akil rendszeresen eszenek, diétáznak.

Venném a saját példám: fogamzásgátlót szedek, növekedett étvággyal szenvedek, hogy egészségesen étkezzek, számolom a makrokat, a kalóriát, edzeni járok, mégsincs sajnos jó alakom. Erre mit csinál a barátom? Átlagos alkatú, zabálja a pizzát, gyorséttermi kajákat, nekem is kínálgatja, én meg nézhetem, ahogy eszi ezeket, mégis ő néz ki jobban kettőnk közül.

22/L

2017. szept. 5. 13:17
 14/39 anonim ***** válasza:
#9 van egy nagy alapigazság, ami ehhez hasonló. Az ész lett a legigazságosabban elosztva. Mindenki azt hiszi, hogy neki egy kicsit több jutott belőle. :)
2017. szept. 5. 13:24
 15/39 anonim ***** válasza:
88%
Gyurjal is kérdező, mert az eszeddel nem fogsz hódítani
2017. szept. 5. 13:25
 16/39 A kérdező kommentje:
ma 13:25 Ezt benézted mert a gimiben én voltam az egyik legokosabb pedig elit gimi volt nem mondom el melyik, de 90% nem jutna be oda. Tehát az eszemmel semmi baj csak egy kicsit testkép zavarom lett, tudod ez egy betegség köze sincs az észhez. Okos ember nem lehet elégedetlen az alakjával?
2017. szept. 5. 13:30
 17/39 anonim ***** válasza:
41%

Kár, hogy nem. Tegnap nem sokkal ettem többet, mint máskor és kapásból 80 dekát híztam mára. És még futni is voltam (4 km). Reménytelen, pedig lassan tényleg alig eszem bármit is

2017. szept. 5. 13:33
 18/39 anonim ***** válasza:
86%

Nem tudom, miért hiszed ezt.

Nem mindenki vékony alapból. Igen, vannak emberek, akik bármennyit zabálhatnak, nádszálak maradnak, de a legtöbb nőnek komolyan oda kell figyelni a kajára és a edzésekre csak azért, hogy ne keletkezzen rajta fölösleges zsír.

Másrészt: alapból szép arcú. Persze, ha megnyerte a genetikai ötöslottót. A plasztika meg ugye sokhavi munkabérébe (ha az átlagost vesszük) kerül az embernek, és akkor is azzal a tudattal kell élnie, hogy ez nem ő, és a gyereke nem a műtétek során megszerzett műszépséget fogja örökölni.

" Nekik szőrteleníteni meg sminkelni kell de azzal is kevesebb idő és azonnal hat nem évekig tart mire kigyúrja magát valaki, már ha elég kigyúrt lehet, mert a genetika korlátoz." Na és az mit jelent, hogy én heti 2-3x edzek, nem fogyasztok 1300 kalóriánál többet egy nap (és igen, ez nagyon sok hónapja így van, szerintem már kijött belőle másfél év is), és az, amit beviszek, főként egészséges táplálékból (csirkemell, zöldségek) áll... Mégis 67 kg vagyok a 167 centimhez, és mégsem meg lejjebb a mérleg nyelve? Hm, szóval azt mondod, hogy minden nő alapból vékony, és semmit sem kell tenniük érte. Hát, bár így lenne...

21/L

19/39 anonim ***** válasza:
81%
Végtelenül ostoba vagy. Olvasd már el mi írtál. Ha elégedetlen vagy, menj gyúrni. A rizsa nem kell. Szánalmas, és főleg nem igaz, ami irtal a kérdésben.
 20/39 anonim ***** válasza:
90%

Egyre gyengébbek a provokatív kérdések... Az előző 600 kérdésednél is felfogtuk már, hogy mi nők semmit nem érünk és arany életünk van, de köszönjük, hogy megint felhívtad rá a figyelmet :'D

Ha ennyire nem kellesz a lányoknak, az hidd el, hogy nem azért van, mert nincs elég izom rajtad. Itt sokkal inkább a gondolkodással meg a belső tulajdonságokkal van baj.

1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!