Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van remény ilyen elvárásokkal társat találni? 34F
Szerintem nekünk férfiaknak nagyobb az igényeink társ keresés során, emiatt is várunk el többet és biztos emiatt van sok lúzer a világban.
Elvárásaim:
- kedves, figyelmes
- elfogadó
- csinos vékony szép arcú.
- saját egzisztencia, saját lakás
- diplomája legyen lehetőleg
- házias, tudjon főzni
- intelligens, okos legyen.
- jó lenne ha szűz lenne, de nem elvárás, viszont 2, 3 partnernél több ne legyen neki az életében.
Amit én tudok nyújtani:
- saját lakásom egzisztenciám van
- 1 lánnyal voltam eddig
- diplomával rendelkezem (szociológia)
- kedves figyelmes vagyok
- van humorárzékem
8-as, telitalálat!
Nincs egyéb hozzáfűznivalóm...
És még szerény is vagy, nem? Te tudsz főzni, házias vagy? Jól nézel ki, vagy egy férfinál az is jó, ha az ördögtől egy fokkal szebb?
Hogy egy lánnyal voltál, nem jelent semmit, azt meg, hogy mennyire vagy kedves, figyelmes, majd a csaj leszűri, de a kérdésed alapján naaagyon az lehetsz.
Te most szerelmet akarsz vagy valami üzletet?
Én azt hittem nekem nagyok az elvárásaim a férfiak iránt azért nincs kapcsolatom,de ezt a kérdést olvasva rájöttem,hogy nincsenek nagy elvárásaim, ahhoz képest,mint amiket te elvársz egy nőtől.
Őszintén ha neked van saját lakásod miért várod el,hogy a lánynak is legyen? Nem értem a logikát.
Diploma jajj... sokan a seggükbe dughatják a diplomájukat. Rokonomnak is titkolnia kellett,mert nem vették volna fel a gyárba dolgozni.
szűz vagyok
vékony
kedves,figyelmes
főzni nem igen főztem,nem voltam ráutalva,de vannak jó recept könyvek gyorsan tanulok
de sajnos mivel nem vagyok diplomás és saját lakásom sincs így kiestem :DDDD basszus..
24/L
Írd le a havi nettod, hol a lakas vagy M2 árakat a kornyeken es mit dolgozol. Hova jársz nyaralni,milyen autód van stb.
Hihetetlen sokat vársz el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!