Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok összejönni senkivel? Egzisztenciálisan rendben vagyok, nem bányarém kinézettel rendelkezem.31/F. Többi lennt.
Ez még nem a világ vége. Azt hittem pl sose volt még csajod.
HA BME-s vagy, akkor a BME a csajod :)
nekem pont jól jönne egy 31 éves fickó
25N
1# Nem BME, SZE :)
2# Hát kicsit többet kellene tudnom rólad :)
Szövődik a "szerelem" -brühahahhh...
("Jah csak írigy vagyok!")
"átlag feletti jövedelemmel, ... Mérnök vagyok, "-hemzsegnek az ilyen pasik a Randivonalon, főleg azok, akik külföldön laknak és oda is akarnak csábítani, annak ellenére, hogy pl. csak Heves megyét jelöltem be :)
Ami nekem taszító az az, hogy hatalmasok az elvárások az ilyen pasik részéről még számomra is, akinek 2 egyetemi diplomája van, több munkahelye, szintén képzem magam, stb. stb., de ezek még hatalmasabb elvárások sokszor egy nem túl művelt, de szintén dolgozó nőnek.
Azt viszont megjegyzem, hogy a türelmetlen és rohantató ismerkedés, azonnal többszörös fotó kérés nem biztos, hogy minőségi kapcsolathoz is vezet. Ez a manapság divatos rohantatása a nőknek nagyon pubertás korszak jellegű, ezen valahogy változtatnod kellene, ha esetleg létezik nálad. A pasik 99%-ánál ezt tapasztalom évek óta, így feltételezni merem, hogy talán esetedben is így lehet.
pont ez a baj, hogy pénzeddel meg az egzisztenciáddal akarsz csajozni.. az összes tirpák lúzer ezt csinálja!
Nekem is van vállalkozásom, de fél évig jártam úgy a csajjal, hogy nem tudta, hogy vállalkozó vagyok. Azt se tudta, hogy autóm van. Szerinted mekkora meglepetés volt neki ez?
Nem hazudtam neki, csak nem mondtam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!