Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz, hogy a külső csak egy kezdeti szűrő, és ha mondjuk valakinek egy 10/7 rendben van, akkor ha képbe kerül egy 7-es és egy 10-es akkor egyenlő eséllyel indulnak?
Én férfi vagyok és nálam egészen biztosan így működik. Ez egy szűrő és attól, hogy 7-esként vagy 10-esként jut át rajta a hölgy, még egyformán állnak.
A kommunikáció, a humor, az azonos hullámhossz dönti el, hogy ki lenne a befutó.
Más férfiaknál nem vagyok benne biztos, hogy így működik, de ezt majd ők megerősítik.
Férfiaknál jóval nagyobb számban így működik,de nők esetén nem igazán...
Mert a nők a férfiak 80%-át alapból figyelembe sem veszik,lenézik,csúnyának találják...
Persze utána már a maradék 20%-ból,aki helyesnek született,ott már lehet,hogy más is számít.
De a 80% odáig el sem jut.
A férfiaknál kb. pont fordítva van,ők a nők 80%-val simán leállnának.
És még ezen felül a belső is sokat számít a férfiaknál pluszban.
24/F
Annyira szeretem, hogy itt mindenki általánosít. Ember, ez egyénenként változó! Persze egyértelmű, megoszlik valamilyen arányban a dolog a teljes népesség, és az egyes nemek esetében is - tény. De mit is érsz azzal, ha tudod, hogy pl. a nők 67,58%-a így van vele, ha Gizike, aki éppen veled ismerkedik, időközben talál egy "10/10-es" hímet, és szépen leráz téged? A statisztika nem fog rajtad segíteni.
Én a magam részéről úgy vagyok, hogy nálam eleve magasan van a "mérce". Ergo ha tetszik két lány, akkor csak a személyiségük, a távolság, meg úgy általában a kinézettől független dolgok alapján döntök, hiába 8-as az egyik, a másik meg 9-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!