Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs saját lakása egy 30-as férfinak, csak albérletben él (átlagosan keres, esélytelen hogy abból valaha is egyedül összehozza), akkor párja sem lesz, ha amúgy megfelelően néz ki, rendben van jellemileg is?
Igazad van, nagyon nehéz egyedül. Én viszont mindig is úgy gondoltam, hogy majd a párommal együtt építem fel az életem (pl. együtt gyűjtünk saját lakásra), nem egyedül, aztán a másik csak beleül a jóba. Manapság másképp szinte lehetetlen, ha nulláról indul az ember.
Fel a fejjel, biztos akad még egy csomó olyan nő, aki hozzám hasonlóan gondolkodik. :)
Gondoltam most beszólok neked !
Tudod azért nincs lakásod mert nem teszel érte és csak rinyálsz na most ugyanezért nincs párod sem mert csak rinyálsz és ezt most férfiként mondom neked !
Most azt mondod rám kretén de tudod én alkalmazottként tettem össze nem is egy lakást csak tudod amikor te otthon aludtál én akkor is dolgoztam aztán amikor te elmentél bulizni én akkor is dolgoztam amikor te épp gyakoriztál én akkor is dolgoztam amikor te épp szilvesztereztél vagy kárácsonyoztál én akkor is dolgoztam olcsón vettem lakást és aztán azon is dolgoztam hogy jobban nézzen ki te is dolgozz többet magadért aztán ha ezt elérted lesz neked is siker a kitartásért nem másért ! 37f
70 ezer az albid? Hát miért nem veszel lakást hitellel. Ha lehet választani hogy a sajátodéba fizess vagy havonta egy idegent gazdagíts akkor inkább az előbbi :)
Sokaknak nincs sajna 70 ezrük még albira sem, neked van. Hát tedd jó helyre azt a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!