Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elvileg nem vagyok egy bányarém, akkor miért nem kezdeményeznek soha a férfiak?
Ezen a skálán a leírás és a képek alapján 7-8 környékén vagyok, tehát annyira nem lehetek ronda. Társaságba is rendszeresen járok, mégsem keresik a férfiak a társaságomat. Miért? Csak velem lehet a probléma?
Az előző kérdésednél is mondtam, de a kedvedért most is leírom, hogy ezen a skálán nincsenek rajta az igazán szép nők. Ezt a skálát átlagos nők állították össze, ahol magukat állították be a legszebbnek a világon, nincs is jobb dolog a saját ego-d fényezésénél.
Ha ezen a skálán 7-8asnak tartod magad, akkor a valóságban max. egy 5-ös vagy, ami épp hogy egy átlagos.
Itt van elvileg ez a lista az európai nőkről, példa csajokkal.
Nekem innen például a bolgár, a norvég, a lett, a finn, az osztrák, a svájci, az albán és a lichtensteini nő tetszik. Azokat mind elvinném.
Egy igazi férfi nem a külsőd fogja skálázni, hanem a belsőd...
A kisfiúk szoktak külsőt skálázni.
A kérdésben linkelt 7-8 körüli lány ismerőseimnél mind próbálkoznak. Valami lehet a megjelenésedben, ha nálad nem. Esetleg hidegnek, elutasítónak tűnsz.
Vagy simán a szokásos sztori áll: Próbálkoznak, csak észre sem veszed azokat, akik nem jönnek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!