Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy srác megszokja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy srác megszokja, hogy kezdeményeznek nála a csajok, akkor ő senkiért sem fog küzdeni?

Figyelt kérdés

Előre leszögezem, hogy én is ki szoktam venni a részemet az ismerkedésből, és érdeklődő típus vagyok, de pl. nem én fogom randira elhívni a pasit, nem én fogom először megcsókolni, stb.

Ha egy ilyen típusú srác mégis próbálkozgat azért, akkor vajon tényleg érdeklem?

Nem egy hülye bunkó alfahím, nagyon rendes és jó fej, csak volt már azért pár barátnője, és nem nagyon kellett megerőltetnie magát. Én mégis azt szeretném, hogy tegyen értem ő is, egyelőre úgy tűnik, tesz is.

2016. jún. 17. 20:21
 1/3 Kenzo Tenma ***** válasza:
Ha szükségét érzi, akkor küzdeni fog. Embere válogatja.
2016. jún. 17. 20:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik, hogy te mód felett érdekled. Ha bárkit megkaphatna, de mégis nálad próbálkozik ,akkor tuti fontos vagy neki.
2016. jún. 18. 03:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Pontosan. A nők is ilyenek.
2016. jún. 18. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!