Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori, hogy a 40-50 körüli nők kezdeményeznek huszonéves srácoknál?
Figyelt kérdés
2015. aug. 9. 17:15
3/7 anonim válasza:
A legtöbb ilyen nő már besavanyodott fapina. Vannak kivételek egyébként, de nagyon ritka.
4/7 anonim válasza:
Megesik az ilyen, de azért nem látod ezt minden sarkon.
5/7 anonim válasza:
a 40 év feletti nők meztelenül közlekednek az utcákon és a buszokon is így utaznak, hogy könnyen betudjam vinni nekik a lompost, ezzel megkönnyítik a dolgom, mert mindenki engem akar
6/7 anonim válasza:
Nálam volt már rá példa, de szerintem nagyon ritka. Mondjuk én pont egy olyan szórakozóhelyen voltam, ahol nagyon vegyes volt a korosztály. De arra még én is elhúztam a szám, amikor hazafelé benyögte, hogy csak nyalás lesz. Az volt a szerencséje, hogy nekem nagyon tetszett, meg be voltam nyomva.
7/7 anonim válasza:
Nagyon ritka. En az vagyok, es az eletben nagyon ovatos es visszafogott. Madonna kb, nem a savanyodott fapina kategoriat.
Csak tarskereson. Egyreszt mert hosszasan selejtezek. Masreszt mert nem vagyok hajlando lebogni.
Az elet nem Fellini film.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!