Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan pasik/férfiak akik elvárják hogy felszedjék őket?
Sziasztok.
Ezt tapasztaltam egy férfi ismerősömnél, hogy így áll a dolgokhoz, pedig jó pasi (nem csak az én véleményem alapján).
Hogy alakulhatott ez ki benne hogy így áll a dolgokhoz és nem ő "hódít"?
Ha van köztetek ilyen, aki beleesik ebbe a típusba :)) kérlek írjatok véleményt, illetve ha nem alapból álltatok így az ismerkedéshez "csajozáshoz" miért alakult így ez bennetek, hogy már nem tesztek meg annyi lépést, vagy elvárjátok h keressenek titeket?
Vagy általánosan, miért jó ez egy férfinek, hogy taposnak érte miközben ő talán 30%-ot ha hoz?
Az elutasítástól való félelem?
Nem teljesen értem miért van ez.. aztán sírnak.. meg önbizalomhiány.
Egy barátnőmben pont ez miatt alakult ki önbizalomhiány mert felé sem néznek, meg ha ő fel is szedi a pasikat, kettőt sem szólnak. "Csak úgy vannak."
Hasonló a helyzet, mint az elsőnél.
Még talán kiegészítve annyival, hogy kisebb koromban 14 körül én is csak álmodoztam, hogy bárcsak együtt lennék xy-al (jaj a kis tini ábrándozások:DDD) Próbálkoztam is 1-2nél de általában a jó öreg friendzone-ba kerültem :D
Abban az időben kissé megtörtek a csalódások, és ennek hatására elkezdtem inkább az energiámat a sportolásba fektetni, megtalálni a saját stílusomat stb...
Majd végül valahogy fordult a kocka, és nem én futottam a csajok után.
Azt nem mondanám, hogy számtalan fős "rajongó" táborom lenne, de mostanában azért mindig van 2-3 olyan személy akivel akár komolyabb, vagy komolytalanabb kapcsolatba is léphetnék :D
Ennek ellenére egy 4 éves kapcsolatba vagyok benne :-)
Az élet olyan, hogy ad, amikor amúgy is van, nekem pedig mindig volt partnerem. Ez (nemtől függetlenül) meglátszik az emberen, és ez kiváltja a másik nem érdeklődését. Rám tehát mindig ragadtak a csajok.
Mindazonáltal vadászni mindig jobban szerettem, mint a számba repült sült galambon rágódni. Végeredményben amúgy is mindig a nő választ, legalább azt hadd döntsem el én, hogy kinél próbálkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!