Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők elvárják, hogy egy férfi céltudatos legyen?
hogyne várnák el.
szinte már mindent elvárnak.
ha 30 éves korodra nincs saját házad/lakásod, jó kocsid, meg min nettó 300k-s fizud akkor idézem: "egy életképtelen férfi vagy, és nem fogod tudni eltartani a jövőbeli családodat, így bocsi, de nem érdekelsz" :D
ez a valóság ;)
26/F
Ez azt jelenti, hogy esetleg számon kérem őket a céljaikról, akkor hebegnek-habognak. Vagy kitérő válaszokat adnak.
Én meg nem fogok tudni semmit sem kezdeni egy céltalan emberrel. Ez olyan mintha elmennél a boltba venni csokit, de az eladónak azt mondogatnád "én nem tudom mit keresek itt".
Vagy ők menekülnek el, vagy én. De igazából mindegy is. Ilyen nő nem kellene az biztos.
#2,
ez az életképtelen duma annyira ismerős :D
Volt egy csajom, aki egy hihetetlenül életképtelen, semmirekellő nő volt, 3,5 évig voltunk együtt, azalatt talán összesen 1 évnyi munkaviszonya volt, azok is ilyen sz-r minimálbéres, meg 4 órás vízgereblyéző melók. Mert hogy ő nem bírja elviselni azt a lelki terhelést, ami egy rendes munkával jár, és a házimunkára se lenne ideje.
Persze ettől függetlenül nem szeretett se főzni, se mosni, se mosogatni, se takarítani, nem is nagyon csinálta.
De állandóan ezt a dumát nyomta, hogy ő nem bírja az életképtelen pasikat :D
Ha képes őszintén beszélgetni a céljairól, akkor beszélgetés.
De ha össze-vissza kerülgetni a kérdést, akkor olyan lesz mint egy "számonkérés".
Ha meg a céljairól sem mer őszintén írni, akkor menjen találja ki mielőtt megszólal szerintem...
#2 kár, hogy ezen az oldalon csak olyan emberek vannak, akik szemellenzőt hordanak napi szinten és nem látják be a valóságot!
Sajnálom a #2es válaszolót, aki nagy igazságot írt, hogy így le lett szavazva. De ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!