Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Céltudatos, kitartó lányok, titeket hogyan lehet meghódítani?
Úgy értem milyen tulajdonságok fontosak nektek egy férfiben, hogy esélyt kapjon nálatok ?
Első sorban jellemre és intellektusra gondolok most.
Köszönöm az értelmes válaszokat.
Számomra nagyon imponáló az, ha hasonló mentalitású a férfi, mint én - azaz ő is ambiciózus, és jó, ha feltud már mutatni valamit, amit elér. Nem kell hatalmas dolgokra gondolni, én az apróságokat is tudom értékelni, amik mint egy nagyobb terv részei, akár. :D :)
Valamint fontos, hogy kedves, tisztességes, illedelmes úriember legyen. Jó, ha világlátott, és van véleménye a dolgokról - hozzátud szólni mélyebbröptű témákhoz is. Fontos számomra, hogy nyitott legyen a világ felé, legyenek kérdései, stb.
És persze vannak a szerintem mindenki által elvárt tulajdonságok, mint hűséges, őszinte, megbízható, figyelmes - ugyanakkor jó, ha izgalmas és spontán is tud lenni. Akárcsak én. :)
Lehet nagyok az elvárásaim, kíváncsi vagyok, fogok e valaha hasonlóval találkozni. :)
Céltudatos kitartó legyen ő is. Pl. ha nem ugrok a nyakába első pár alkalom után, ne futamodjon meg.
Legyen tartása, jelleme, véleménye, ne az emberek pletykája alapján ítélkezzen. Ne törjön össze a kritika alatt. Tanuljon helyzetekből, legyen önuralma.
Legyen határozott, merje kimondani, amire gondol. Legyen
önálló értékrendje, ami szerint éli az életét.
Legyen sikeres, legyenek tervei a jövőre vonatkozóan, legyen megbízható és kitartó.
Plusz pont, ha : segít felszállni az időseknek a villamosra. Nem néz le másokat, mert nem értek el annyit, mint ő. Összességében kedves az emberekhez és nem feltételez róluk rosszat. Legyen jó kapcsolatban a szüleivel, és beszéljen róluk szeretettel.
Kizáró ok: erőszakos (nem csak velem, hanem bárkivel). Kompromisszum képtelen.
De ez nem csak a pasikban fontos, a barátaimban is ezeket nézem. :)
Én azt tartom vonzónak, ha egy férfi ugyanúgy céltudatos és kitartó, de ez nem azt jelenti, hogy "mindent, minden áron". Szeretem, ha valakinek van lelkesedése, lobog benne a tűz, az életvágy. Emellett intenzív érzelmi világa van és tapasztalatai a lélek mélységeiből. Képes uralni saját magát, ám adott esetben elengedni a tényt, hogy nem vagyunk mindenhatóak... Tudjon beszélni magáról, másokról, a világról. Tetszik nekem, ha valaki filozofikus, intellektuális beállítottságú.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!