Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most őszintén, a csajok tényleg elvárják, hogy a pasijuk több pénzt keressen, mint ők maguk keresnek?

Figyelt kérdés
Mindenki válaszára kíváncsi vagyok. Ha női válaszoló vagy, akkor légyszi írd le, hogy mennyi a nettó minimum fizetés amit elvársz egy férfitól, és azt is, hogy te mennyi nettót keresel. Ha férfi válaszoló vagy és van barátnőd, akkor említsd meg légyszi, hogy te mennyit keresel, illetve a barátnőd/feleséged mennyit keres.
2017. ápr. 22. 15:59
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
81%

Nem érdekel mennyit keres a pasi, csak dolgozzon!

100-150 között keresek, de miért is ilyen fontos ez?

2017. ápr. 22. 16:01
 2/21 anonim ***** válasza:
55%

Nem várom el, hogy a férfi többet keressen nálam, de tény, hogy eddig mindegyik többet keresett.

Én nettó 200-at kapok.

28N

2017. ápr. 22. 16:03
 3/21 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem nincs ilyen elvárás. Viszont a férfiak átlagfizetése magasabb általában. Volt időszak, amikor a férjem keresett többet egyébként, most meg épp én. Sosem volt jelentőssége...
2017. ápr. 22. 16:07
 4/21 anonim ***** válasza:
80%

Azt várom el, hogy tőlem ne várjon el semmit. (Mármint eltartást.)

Még soha nem válaszolták itt meg nekem, hogy engem miben érint a pasi fizetése.

2017. ápr. 22. 16:08
 5/21 anonim ***** válasza:
75%
Nem, csak lehetőleg legalább annyit, mint én. Nem nehéz, 160 és 180 között keresek.
2017. ápr. 22. 16:12
 6/21 anonim ***** válasza:
71%

No vagyok, netto 670 ezret keresek havonta. A ferfiakkal szemben nincsenek anyagi elvarasaim, csak annyi, hogy harmonikus, ertekes ember legyen, akivel jo egyutt lenni. Ebbe beletartozik az is, hogy tudja, hogy mi erdekli, es ne legyen lehuto, lusta, ingyenelo.

Sokkal tobbre becsulok egy szegeny, de szorgalmas embert, mint egy jomodu, de ugyeskedesbol elot. Nekem az fontos, hogy emberileg felnezhessek ra.

2017. ápr. 22. 16:14
 7/21 anonim ***** válasza:
63%

Ha női válaszoló vagy, akkor légyszi írd le, hogy mennyi a nettó minimum fizetés amit elvársz egy férfitól, és azt is, hogy te mennyi nettót keresel.

ostoba kérdés!

nem érdekel mennyit keres, egyáltalán nem várom el, h. jobban keressen, mint ahogy neki sincs köze, én mennyit keresek.

nem ezen múlik egy kapcsolat sikere.

utálom az ilyen anyagias gondolkozású embereket!

2017. ápr. 22. 16:24
 8/21 anonim ***** válasza:

106e nettó, nem véletlenül ennyi ;)

37F

2017. ápr. 22. 16:52
 9/21 anonim ***** válasza:
84%
többszörösét keresem a magyar átlagfizetésnek férfiként, és eddig nem volt gondom belőle, ha a párom többet keresett, valamint azt sem vettem észre, hogy a nőknél ez olyan piszkosul nagy előny lenne (már leszámítva az ilyen operátor meg műkörmös közeget)
2017. ápr. 22. 17:37
 10/21 anonim ***** válasza:
0%
Igen. Nem tudatosan, de elvárják. Érdekes, mindig megkérdem az ismerős nőktől, hogy miért keres ilyen jól az adott pasija, tudta-e, hogy ez lesz. Az a válasz, hogy így alakult, ő választott engem, véletlen volt. Áh, persze. Ez olyan tudatos, mint a pinty. Nem tudok olyat, ahol a pasi kevesebbet kap. Én nettó 160 AT KERESEK. Nincs is barátnőm 30 évesként 2 éve. Pedig próbálkozok.
2017. ápr. 22. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!