Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most őszintén, a csajok tényleg elvárják, hogy a pasijuk több pénzt keressen, mint ők maguk keresnek?
Nem érdekel mennyit keres a pasi, csak dolgozzon!
100-150 között keresek, de miért is ilyen fontos ez?
Nem várom el, hogy a férfi többet keressen nálam, de tény, hogy eddig mindegyik többet keresett.
Én nettó 200-at kapok.
28N
Azt várom el, hogy tőlem ne várjon el semmit. (Mármint eltartást.)
Még soha nem válaszolták itt meg nekem, hogy engem miben érint a pasi fizetése.
No vagyok, netto 670 ezret keresek havonta. A ferfiakkal szemben nincsenek anyagi elvarasaim, csak annyi, hogy harmonikus, ertekes ember legyen, akivel jo egyutt lenni. Ebbe beletartozik az is, hogy tudja, hogy mi erdekli, es ne legyen lehuto, lusta, ingyenelo.
Sokkal tobbre becsulok egy szegeny, de szorgalmas embert, mint egy jomodu, de ugyeskedesbol elot. Nekem az fontos, hogy emberileg felnezhessek ra.
Ha női válaszoló vagy, akkor légyszi írd le, hogy mennyi a nettó minimum fizetés amit elvársz egy férfitól, és azt is, hogy te mennyi nettót keresel.
ostoba kérdés!
nem érdekel mennyit keres, egyáltalán nem várom el, h. jobban keressen, mint ahogy neki sincs köze, én mennyit keresek.
nem ezen múlik egy kapcsolat sikere.
utálom az ilyen anyagias gondolkozású embereket!
106e nettó, nem véletlenül ennyi ;)
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!