Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most őszintén, a csajok tényleg elvárják, hogy a pasijuk több pénzt keressen, mint ők maguk keresnek?

Figyelt kérdés
Mindenki válaszára kíváncsi vagyok. Ha női válaszoló vagy, akkor légyszi írd le, hogy mennyi a nettó minimum fizetés amit elvársz egy férfitól, és azt is, hogy te mennyi nettót keresel. Ha férfi válaszoló vagy és van barátnőd, akkor említsd meg légyszi, hogy te mennyit keresel, illetve a barátnőd/feleséged mennyit keres.
2017. ápr. 22. 15:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
44%

En nem ...

Annyi a kikotes h ne nekem kelljen finanszirozni az eletet

1x eleg volt !

DE

a legtobb helyen ugyan olyan vegzetseg mellet a ferfiaknak tobb fizetest ajanlanak mint a noknek. Illetve a rangletra is elobb nyilik meg nekik

Szal nem veletlen h ALTALANOSSAGBAN a nok kevesebbet keresnek

2017. ápr. 22. 18:18
 12/21 anonim ***** válasza:

Mi ez a hülyeség hogy ugyanott, ugyanazért a munkáért a férfiak többet kapnak mint a nők? :D

Tényleg vannak akik még 50 évvel ezelőtt élnek? Szerinted a gyárban a soron pistabá többet kap a festékesdoboz pakolásért mint marinéni? Egy munkáltató sem adhat több fizetést valakinek csak azért mert ő férfi. Az más kérdés hogy ha a férfi plusz más feladatokat is elvállal akkor több pénzt kap. De ugyanazért, ugyanott nincs különbség.

Az hogy átlagban a férfiak többet keresnek az azért van, mert többségben olyan munkákat vállalnak el amikben alapból magasabb a fizetés. Nőknél gyakori állás a pénztáros, eladó, hostess stb. még szép hogy nem kapnak annyi pénzt mint egy jó szakmunkás, technikus.

De egy férfi pénztáros is pont annyit fog kapni mint egy nő pénztáros.

Üdv

2017. ápr. 22. 18:49
 13/21 anonim ***** válasza:
Nem várom el, de én alapvetően informatikusokkal szoktam jól kijönni (hasonló érdeklődési kör stb), ők meg általában átlag felett keresnek.
2017. ápr. 22. 19:32
 14/21 anonim ***** válasza:

180 ezer a nettóm, és az elvárásom annyi, hogy ne nekem kelljen eltartanom, illetőleg értelmes ember legyen, tehát ne elégedjen meg itt Pesten azzal hogy polcot pakol az Aldiban.

N 39

2017. ápr. 22. 20:02
 15/21 anonim ***** válasza:
79%
Nem várom el, bár az is érdekes kérdés lenne, hogy a pasik bírnák-e idegileg, ha a barátnőjük többet keres náluk....
2017. ápr. 22. 20:02
 16/21 anonim ***** válasza:
29%

2010-bne előírták, hogy minden munkatípusban legyen min. 40% a nők aránya (rengeteg rendőrnő lett), különben büntetést fizetnek, ennek az lett az eredménye, hogy a férfi kollégákat elküldték Kukutyinba. Mivel kevés a nő az adott területeken, ezért magasabb bérezést adnak!

Keresztapám raktáros, elküldtek 1 férfit felvettek helyette 2 nőt. Hogy miért is 2-öt??? Mert előírás, hogy 15 kg-os árut már 2-en kell, hogy vigyenek, a dobozok többsége meg 20kg-os, jah és jobb a fizetésük is :)

Tehát a férfi magasabb bérezést kap sajnos nem állja meg a helyét!

A női vezetők számának a növelése is előirányzott EU-s balf***ság! Ezért van, hogy a betanuló, tapasztalattal nem rendelkező hölgy kerül a fejünk fölé.

Hasonlóan a melegeket is védik, bevallom én is köcsögnek hazudtam magam, mikor elindult a kirúgási hullám, erre fizetést emeltek és a teljesítendő munkám mennyisége is csökkent!

---------------

Az elmúlt 10 éves randizásom során 27 alkalommal váltam unalmassá, arra érdemtelenné, hétköznapivá, stb. miután sor került az ominózus mennyit keresel kérdésre.

Mióta visszaköltőztem a szülői házba, (Minek pazaroljam a pénzt albérlet fenntartására???) már akkor lekopnak, mikor ez kiderül.

A gyakoris hölgyközösség sajnos nem reprezentálja a magyar nőket, leírt formában legalább is semmiképpen sem!

2017. ápr. 22. 20:19
 17/21 anonim ***** válasza:
77%

Mostanában annyira divatos felfogás ez a részetekről. Nincs csajod? Biztos, mert nincs pénzed, mert a nők csak a pénzre mennek. Biztos. Persze. Az, hogy 99 százalékotok értelmi szintje nem éri el egy szobanövényét, és még ennek felismerésére is képtelenek vagytok, az nem számít. A pénz, na az számít. Úgyvan. Ha nem lenne mindenki ekkora egoista f-sz, talán először magában keresné a sikertelensége okát, nem a szaros pénztárcájában. Ja, lehet, hogy ehhez is kéne ész, bocsi.

Annyira nagyon felidegesít ez a téma, hogy hihetetlen..

25/N

2017. ápr. 22. 20:43
 18/21 anonim ***** válasza:
90%

#17-es: ezt csak azok a férfiak terjesztik, akiknek már egy közepes fizetés is álom.

Férfiként sosem látom azt a hatalmas pénzéhes nő hordát, amit itt a GYK-n vízionálnak

2017. ápr. 22. 21:22
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Gazdag férfiként állíthatom, hogy még sosem szedtem fel nőt a pénzem miatt, szimplán megnyerő és sármos vagyok, jó beszélőkével, ennyi a nagy titok!
2017. ápr. 23. 07:45
 20/21 anonim ***** válasza:
78%

"Gazdag férfiként állíthatom, hogy még sosem szedtem fel nőt a pénzem miatt"

Nem gazdag, de az átlagnál messze jobb körülmények között élő férfiként állítom ugyanezt --sajnos.

Bár jó a beszélőkém, de nem vagyok túl jóképű, és mindjárt kiderül, hogy bizony a pénz nem "csajozik" helyettem.

2017. ápr. 23. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!