Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most őszintén, a csajok tényleg elvárják, hogy a pasijuk több pénzt keressen, mint ők maguk keresnek?
En nem ...
Annyi a kikotes h ne nekem kelljen finanszirozni az eletet
1x eleg volt !
DE
a legtobb helyen ugyan olyan vegzetseg mellet a ferfiaknak tobb fizetest ajanlanak mint a noknek. Illetve a rangletra is elobb nyilik meg nekik
Szal nem veletlen h ALTALANOSSAGBAN a nok kevesebbet keresnek
Mi ez a hülyeség hogy ugyanott, ugyanazért a munkáért a férfiak többet kapnak mint a nők? :D
Tényleg vannak akik még 50 évvel ezelőtt élnek? Szerinted a gyárban a soron pistabá többet kap a festékesdoboz pakolásért mint marinéni? Egy munkáltató sem adhat több fizetést valakinek csak azért mert ő férfi. Az más kérdés hogy ha a férfi plusz más feladatokat is elvállal akkor több pénzt kap. De ugyanazért, ugyanott nincs különbség.
Az hogy átlagban a férfiak többet keresnek az azért van, mert többségben olyan munkákat vállalnak el amikben alapból magasabb a fizetés. Nőknél gyakori állás a pénztáros, eladó, hostess stb. még szép hogy nem kapnak annyi pénzt mint egy jó szakmunkás, technikus.
De egy férfi pénztáros is pont annyit fog kapni mint egy nő pénztáros.
Üdv
180 ezer a nettóm, és az elvárásom annyi, hogy ne nekem kelljen eltartanom, illetőleg értelmes ember legyen, tehát ne elégedjen meg itt Pesten azzal hogy polcot pakol az Aldiban.
N 39
2010-bne előírták, hogy minden munkatípusban legyen min. 40% a nők aránya (rengeteg rendőrnő lett), különben büntetést fizetnek, ennek az lett az eredménye, hogy a férfi kollégákat elküldték Kukutyinba. Mivel kevés a nő az adott területeken, ezért magasabb bérezést adnak!
Keresztapám raktáros, elküldtek 1 férfit felvettek helyette 2 nőt. Hogy miért is 2-öt??? Mert előírás, hogy 15 kg-os árut már 2-en kell, hogy vigyenek, a dobozok többsége meg 20kg-os, jah és jobb a fizetésük is :)
Tehát a férfi magasabb bérezést kap sajnos nem állja meg a helyét!
A női vezetők számának a növelése is előirányzott EU-s balf***ság! Ezért van, hogy a betanuló, tapasztalattal nem rendelkező hölgy kerül a fejünk fölé.
Hasonlóan a melegeket is védik, bevallom én is köcsögnek hazudtam magam, mikor elindult a kirúgási hullám, erre fizetést emeltek és a teljesítendő munkám mennyisége is csökkent!
---------------
Az elmúlt 10 éves randizásom során 27 alkalommal váltam unalmassá, arra érdemtelenné, hétköznapivá, stb. miután sor került az ominózus mennyit keresel kérdésre.
Mióta visszaköltőztem a szülői házba, (Minek pazaroljam a pénzt albérlet fenntartására???) már akkor lekopnak, mikor ez kiderül.
A gyakoris hölgyközösség sajnos nem reprezentálja a magyar nőket, leírt formában legalább is semmiképpen sem!
Mostanában annyira divatos felfogás ez a részetekről. Nincs csajod? Biztos, mert nincs pénzed, mert a nők csak a pénzre mennek. Biztos. Persze. Az, hogy 99 százalékotok értelmi szintje nem éri el egy szobanövényét, és még ennek felismerésére is képtelenek vagytok, az nem számít. A pénz, na az számít. Úgyvan. Ha nem lenne mindenki ekkora egoista f-sz, talán először magában keresné a sikertelensége okát, nem a szaros pénztárcájában. Ja, lehet, hogy ehhez is kéne ész, bocsi.
Annyira nagyon felidegesít ez a téma, hogy hihetetlen..
25/N
#17-es: ezt csak azok a férfiak terjesztik, akiknek már egy közepes fizetés is álom.
Férfiként sosem látom azt a hatalmas pénzéhes nő hordát, amit itt a GYK-n vízionálnak
"Gazdag férfiként állíthatom, hogy még sosem szedtem fel nőt a pénzem miatt"
Nem gazdag, de az átlagnál messze jobb körülmények között élő férfiként állítom ugyanezt --sajnos.
Bár jó a beszélőkém, de nem vagyok túl jóképű, és mindjárt kiderül, hogy bizony a pénz nem "csajozik" helyettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!