Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Őszintén megnyílni egy barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén megnyílni egy barátnőnek?

Figyelt kérdés
Soha nem volt komoly kapcsolatom, bár nem vagyok szűz. Mem rajtam múlik, mert alkalmi nem érdekel. Mivel nem megy az ismerkedés sem, vagy a small talk ig jut az egész, hiába viszem a beszélgetést. Annyira nehéz elképzelni, hogy a kapcsolatomban megnyílok, elmondom a jó,.rossz érzéseket, netán titkokat stb. Anélkül, hogy elhagyna. Mondom, nálam az ismerkedés sokszor fakad abba, hogy szó nélkül talál mást, otthagy, így nehéz elképzelni, hogy meglehet nyílni másnak anélkül, hogy pancsernak nézne. Ti hogy vagytok ezzel, elmondjátok a benső dolgaitokat? 25F
2017. febr. 25. 16:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát úgy nehéz is a kapcsolatban megnyílni,érzéseket titkokat miegymást elmondani, ha senki nem tart ki melletted max 2 randi erejéig,vagy egy hétig.Ezt te tudod. Úgyhogy én nem csodálkozom.
2017. febr. 25. 16:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Az ember nem az első randikon nyílik meg. Olyankor még laza beszélgetések vannak, csak élvezik egymás társaságát, reakcióit. Azok is vannak olyan fontosak, mint egy megnyílás.
2017. febr. 25. 17:39
 3/7 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy nem en szakitom meg a kapcsolatot?;)
2017. febr. 25. 17:40
 4/7 anonim ***** válasza:

"Mondom, nálam az ismerkedés sokszor fakad abba, hogy szó nélkül talál mást, otthagy, így nehéz elképzelni"

Hát pont te mondtad:) (1)

2017. febr. 25. 17:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Ja, megesik, mert sok pasi kozul valaszthat. De mire kell ezert trollkodni? Vagy most jo a masiknak az orra ala dorgolni, hogy sz.r? Orulj neki ha teged nem....
2017. febr. 25. 17:47
 6/7 anonim ***** válasza:

1-es,4-est is én írtam, azt sem trollkodás volt. Az volt a lényege, ha nem értetted, hogy az ember átlagban egy másik idegennek nem mondja el azonnal a titkait, érzéseit nem lihegi az arcába, és nincs abban semmi rossz,hogy neked eddig ez nem sikerült.Nem csoda, majd ha lesz akkor lesz igényed is rá, hisz olyannal vagy aki meghallgat, és érdekli valószínű. Aztán te visszaválaszoltad vagy 2-esnek vagy valakinek ezt:"Ki mondta, hogy nem en szakitom meg a kapcsolatot?;)"

Amit én úgy értelmezek, hogy most próbálsz úgy csinálni, mintha te dobnád a csajokat, és nem ők téged, azért hogy nehogy bénanák nézzenek a GYK-n.

Ennyi, Úgyhogy amit visszaválaszoltál azt meg már nem is értem ez után. Valószínű félreértés áldozatai lettünk:) Remek.

2017. febr. 25. 17:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Azt meg hogy sz...ar nem dörgöltem az orrod alá. Én nem is értelek. Mindegy.
2017. febr. 25. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!