Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén megnyílni egy barátnőnek?
"Mondom, nálam az ismerkedés sokszor fakad abba, hogy szó nélkül talál mást, otthagy, így nehéz elképzelni"
Hát pont te mondtad:) (1)
1-es,4-est is én írtam, azt sem trollkodás volt. Az volt a lényege, ha nem értetted, hogy az ember átlagban egy másik idegennek nem mondja el azonnal a titkait, érzéseit nem lihegi az arcába, és nincs abban semmi rossz,hogy neked eddig ez nem sikerült.Nem csoda, majd ha lesz akkor lesz igényed is rá, hisz olyannal vagy aki meghallgat, és érdekli valószínű. Aztán te visszaválaszoltad vagy 2-esnek vagy valakinek ezt:"Ki mondta, hogy nem en szakitom meg a kapcsolatot?;)"
Amit én úgy értelmezek, hogy most próbálsz úgy csinálni, mintha te dobnád a csajokat, és nem ők téged, azért hogy nehogy bénanák nézzenek a GYK-n.
Ennyi, Úgyhogy amit visszaválaszoltál azt meg már nem is értem ez után. Valószínű félreértés áldozatai lettünk:) Remek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!