Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ilyen külsejű lányokat kerestek barátnőnek?
Magyarországon nincsenek ilyen szép nők. Nyugi, a pasik 99,99%-ának sokkal mélyebben vannak az igényei ezeknél. Sőt, a legtöbb magyar férfinek, meglátásom szerint, csak annyi az elvárása a társkeresésben, hogy a társa nő nemű legyen. Fordítva már persze egészen más az elváráslista, de ezt most hagyjuk. A nők válogatnak, nem a férfiak.
2016. dec. 29. 18:47
nem, a next door girl típus jön be (pici, barna, szemüveges, sportos lányok)
2016. dec. 29. 18:50
Normális, intelligens lányokat keresünk barátnőnek. A külső csak nektek lányoknak elsődleges.
2016. dec. 29. 18:51
Ilyeneket, ennél lejjebb nem adom, az mindegy,hogy én mit tudok nyújtani nekem egy ilyen nő alanyi jogon jár:) [link]
Viccen kívül, nálam nincs olyan,hogy ilyet vagy olyat keresek, aki megtetszik, vagy szimpatikus lesz, most az lehet egy vékonyabb lány, esetleg egy picit telt, de még nem kövér.
2016. dec. 29. 18:54
"Magyarországon nincsenek ilyen szép nők."
Ne haragudj, de ennél nagyságrendekkel szebbek is vannak szép számmal.
A demagóg általánosításaidra meg inkább nem reagálnék, kb minden kijelentéseddel nagyon mellélőttél.
2016. dec. 29. 18:56
igen,minimum ilyen legyen de azért tudjon magyarul 😂
2016. dec. 29. 19:13
7/25 A kérdező kommentje:
Ennyit arról, hogy nincs elvárásotok...
Kérdező: ugye feltűnt, hogy trollkodnak? :)
A válaszolók mindegyike ilyen nővel még egy szobában sem volt, nem, hogy kapcsolatban, de itt persze nyomja mindegyik a nagy dumát, hogy ez a minimum
(kollégáim ilyenek, aputestű 40esek, otthon az asszony elhízva 2 gyerek után, de mindegyik löki, hogy a 19 éves gyakornok cica neki nem kellene, mert nincs D-s melle)
2016. dec. 29. 19:20
Háát, Lady Gaga kifejezettem csúnya, a többi énekesnőhez képest, de attól megpróbálnám :D
2016. dec. 29. 19:23
#5: Kötve hiszem, hogy minden utcasarkon látnál ilyen végtelen combú 180 magas gazella alkatú nőket (mert ugye ez a szépségideál a modellvilágban). Arc tekintetében természetesen vannak itthon is ilyen szép lányok. Szerintem az itt írogató gyk-s pasiknak max annyi igényük lehet egy nővel szemben, hogy ne legyen kövér, kis túlzással épp csak legyen szebb a pénztáros néninél és ne legyen r****c. Nekem ezek a VS modellek automatikusan kiesnek, mert legalább egy fejjel magasabbak nálam (én a pici, formás popsijú, pufók, de nem kövér csajokat kedvelem). Persze a hozzájuk hasonló lányok sem fognak emiatt krokodilkönnyeken hullajtani. :D
2016. dec. 29. 19:26
Kapcsolódó kérdések: