Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ilyen külsejű lányokat kerestek barátnőnek?
2016. dec. 29. 18:40
11/25 anonim válasza:
#7 még mindig kisebb az elvárásunk mint a nőknek....
12/25 anonim válasza:
Itt is állandóan azt olvasom, hogy milyen gáz már, hogy a férfiak ennyire igénytelenek, bárki megfelel nekik, ha nincs himbilimbi a két lába között.
13/25 A kérdező kommentje:
Jah, nincs nagy igényük, de a végén mégis összeáll egy komplett lista...
2016. dec. 29. 19:39
14/25 anonim válasza:
Magyar nők többsége alacsony elhízott ogre/ork arcúak.
15/25 anonim válasza:
Egyáltalán nem.
Amúgy most akkor melyik is a baj? Ha vannak elvárásaink, vagy ha nincsenek? Ha vannak szellemi képességbeli elvárásaink, vagy nincsenek? Ha a jól definiálható modellalkatra bukunk, vagy ha egyéni ízlésünk van? Döntsük már el kéremszépen.
16/25 A kérdező kommentje:
Nem baj ha vannak igények, csak akkor legyen már annyi bátorságuk az illetőknek kimondani, hogy "igen, vannak igényeink!"
2016. dec. 29. 19:50
17/25 A kérdező kommentje:
14-es, biztos emiatt nem találsz nőt magadnak, és még véletlenül sem azért mert lúzer vagy...
2016. dec. 29. 19:51
18/25 anonim válasza:
"Ennyit arról, hogy nincs elvárásotok..." Elvárásai mindenkinek vannak, én egy szóval sem mondtsm,hogy nekem nincs, igaz nem sok, de van. Nekem ennyi ah elvárásom: Külsőre találjak benne valami számomra vonzót, ami közel sem egyenlő azzal, hogy baba arcú modell alkatú lányok jöhetnének csak szóba nálam. Belső tulajdonság:legyen humorérzéke, ne sértődjön meg mindenen, meglehessen velebeszélni dolgokat, ha valamit szeretne, vagy valami gondja van, azt mondja el érthetően, ne rébuszokban, meg különböző jelekkel utaljon csak rá.
19/25 anonim válasza:
Lehet jönni azzal, hogy a magyar nők szépen, de akkor azt nem értem, hogy mégis hol bújkálnak? Igazán szép nőket, nem látok ebben az országban. A max az ilyen 10/7. Külföldön meg azt sem tudom merre forgassam a fejem, mert annyi jó nő van, hogy nem tudom melyiket bámuljam. Nem csak a GDP meg a fizu szar ebben az országban, hanem a nők is. Lehet lepontozni.
20/25 anonim válasza:
19-es, ha annyira nem felelnek meg neked a magyar nők, akkor linkelj már légyszíves olyat, aki megüti nálad a mércét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!