Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, ilyen külsejű lányokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ilyen külsejű lányokat kerestek barátnőnek?

2016. dec. 29. 18:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
6%
#7 még mindig kisebb az elvárásunk mint a nőknek....
2016. dec. 29. 19:28
 12/25 anonim ***** válasza:
Itt is állandóan azt olvasom, hogy milyen gáz már, hogy a férfiak ennyire igénytelenek, bárki megfelel nekik, ha nincs himbilimbi a két lába között.
2016. dec. 29. 19:32
 13/25 A kérdező kommentje:
Jah, nincs nagy igényük, de a végén mégis összeáll egy komplett lista...
2016. dec. 29. 19:39
 14/25 anonim ***** válasza:
30%
Magyar nők többsége alacsony elhízott ogre/ork arcúak.
2016. dec. 29. 19:44
 15/25 anonim ***** válasza:
27%

Egyáltalán nem.

Amúgy most akkor melyik is a baj? Ha vannak elvárásaink, vagy ha nincsenek? Ha vannak szellemi képességbeli elvárásaink, vagy nincsenek? Ha a jól definiálható modellalkatra bukunk, vagy ha egyéni ízlésünk van? Döntsük már el kéremszépen.

2016. dec. 29. 19:45
 16/25 A kérdező kommentje:
Nem baj ha vannak igények, csak akkor legyen már annyi bátorságuk az illetőknek kimondani, hogy "igen, vannak igényeink!"
2016. dec. 29. 19:50
 17/25 A kérdező kommentje:
14-es, biztos emiatt nem találsz nőt magadnak, és még véletlenül sem azért mert lúzer vagy...
2016. dec. 29. 19:51
 18/25 anonim ***** válasza:
70%
"Ennyit arról, hogy nincs elvárásotok..." Elvárásai mindenkinek vannak, én egy szóval sem mondtsm,hogy nekem nincs, igaz nem sok, de van. Nekem ennyi ah elvárásom: Külsőre találjak benne valami számomra vonzót, ami közel sem egyenlő azzal, hogy baba arcú modell alkatú lányok jöhetnének csak szóba nálam. Belső tulajdonság:legyen humorérzéke, ne sértődjön meg mindenen, meglehessen velebeszélni dolgokat, ha valamit szeretne, vagy valami gondja van, azt mondja el érthetően, ne rébuszokban, meg különböző jelekkel utaljon csak rá.
2016. dec. 29. 19:56
 19/25 anonim ***** válasza:
20%
Lehet jönni azzal, hogy a magyar nők szépen, de akkor azt nem értem, hogy mégis hol bújkálnak? Igazán szép nőket, nem látok ebben az országban. A max az ilyen 10/7. Külföldön meg azt sem tudom merre forgassam a fejem, mert annyi jó nő van, hogy nem tudom melyiket bámuljam. Nem csak a GDP meg a fizu szar ebben az országban, hanem a nők is. Lehet lepontozni.
2016. dec. 29. 19:57
 20/25 anonim ***** válasza:
36%
19-es, ha annyira nem felelnek meg neked a magyar nők, akkor linkelj már légyszíves olyat, aki megüti nálad a mércét!
2016. dec. 29. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!