Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hölgyeket/lányokat miért ijeszti meg a komoly közeledés?
Figyelt kérdés
2016. nov. 15. 14:03
1/4 anonim válasza:
Mert tudják hogy nekik ez ismeretlen terep, ők csak az egyéjszakás hancurozásra vannak felkészülve, ezért megijednek
2/4 anonim válasza:
Mit jelent a komoly közeledés? Egyébként a női logika kb. kiismerhetetlen, a férfi legyen jóbarát, de vad szerető is, legyen háziasszony, de kemény férfi is, mutasson is a nő iránt szexuális érdeklődést, meg ne is, nyomuljon is, meg ne is, szóval nehéz a nők kedvére tenni. A 60-on túl lévő autószerelőm szokta mondogatni, hogy a mai nőknek már nem udvarolni kell, hanem rögtön rájuk startolni, és megdugni őket, vagy legalábbis megpróbálni. Tény, hogy nagyon nehéz eltalálni az arany középutat, ha nyomulsz, akkor biztosan csak dugni akarsz, ha nem nyomulsz, akkor töketlen vagy, és még egy smárolással sem próbálkozol. Én soha nem nyomultam senkire, ha sikerült is valakivel találkoznom, akkor is max. a vállukat, hátukat simogattam, egyszer próbáltam lesmárolni egy csajt, de ő is elhúzódott. Ennyit arról, hogy milyen sokat ér az, ha valaki lassabban akar haladni.
3/4 anonim válasza:
Attól függ, hogy ez mit takar. Azért ne jöjjön egyből házassággal meg gyerekekkel, előbb csak ismerkedjünk.
4/4 anonim válasza:
Nem is vártam mást az itteni hányadék patkányoktól, mint a lepontozást, biztosan sokan magukra ismertek. Undorító sz*r szemét banda, csak ehhez értetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!