Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarják azt egyes félénk, introvertált pasik, hogy a lányok kezdeményezzenek náluk, segítsenek nekik megnyílni, mikor ők ezt fordítva bevallottan nem teszik/tennék meg?

Figyelt kérdés
2015. nov. 21. 13:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Bármikor megtenném, ha tudnám hogy egy nőnek erre van szüksége és tetszik az illető. Várom,merre van ilyen nő... Nos én felajánlottam, hol vannak hasonló nők?

Ugye hogy sehol... ;) :)

24/F

2015. nov. 21. 13:16
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Miért akarják???

Ez meg milyen kérdés?Azért akarják,hogy lehessen barátnőjük.

Ezt nyilván nem fogja minden nő megtenni nekik,de vannak olyan lányok akik igen és közülük kerülhet ki az ominózus barátnő.

2015. nov. 21. 13:18
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Talán mert introvertáltak és félénkek. De ezt a kérdést fordítva is feltehetjük.

Az ilyen típusú férfiaknak csak egy löket kell. Nem kell "megnyitni" őket, csak meg kell indítani a beszélgetést valahogyan. Utána a legtöbb átveszi az irányítást, és már megy is minden a maga módján. Nálam legalábbis így van.

29F

2015. nov. 21. 13:20
 4/17 anonim ***** válasza:

3-as jól leírta amúgy.

24/F

2015. nov. 21. 13:20
 5/17 anonim ***** válasza:
84%

És a nők miért várják el?

Annyira harcoltok az egyenlőségért,hogy netovább,de ezt a felállást azért meghagyjátok.

2015. nov. 21. 13:23
 6/17 A kérdező kommentje:
Hol egyenlőség az, hogy a férfiak nem tennék meg, de a nőktől elvárnák?
2015. nov. 21. 13:25
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Általában a nők várják el.
2015. nov. 21. 13:29
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg pont, hogy az ilyen férfiak sokkal jobban átérzik a hozzájuk hasonlóan introvertált, félénk lányok érzéseit.
2015. nov. 21. 13:42
 9/17 anonim ***** válasza:
71%

Kérdező tényleg ilyen buta?

Leírtam,hogy megtenném,bármikor adott feltételekkel.

Akkor miért ne lenne egyenlő a dolog? Ő is segítene nekem,én is neki,és együtt feloldódnánk.

Csak a nők ezt ugyanúgy a legjóképűbb,bunkóktól várják,én nem egy magam fajta félénkebb férfitól..

24/F

2015. nov. 21. 14:13
 10/17 A kérdező kommentje:
Nem neked válaszoltam, de ne zavarjon. Erre reagáltam: "Annyira harcoltok az egyenlőségért,hogy netovább,de ezt a felállást azért meghagyjátok."
2015. nov. 21. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!