Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarják azt egyes félénk, introvertált pasik, hogy a lányok kezdeményezzenek náluk, segítsenek nekik megnyílni, mikor ők ezt fordítva bevallottan nem teszik/tennék meg?
Bármikor megtenném, ha tudnám hogy egy nőnek erre van szüksége és tetszik az illető. Várom,merre van ilyen nő... Nos én felajánlottam, hol vannak hasonló nők?
Ugye hogy sehol... ;) :)
24/F
Miért akarják???
Ez meg milyen kérdés?Azért akarják,hogy lehessen barátnőjük.
Ezt nyilván nem fogja minden nő megtenni nekik,de vannak olyan lányok akik igen és közülük kerülhet ki az ominózus barátnő.
Talán mert introvertáltak és félénkek. De ezt a kérdést fordítva is feltehetjük.
Az ilyen típusú férfiaknak csak egy löket kell. Nem kell "megnyitni" őket, csak meg kell indítani a beszélgetést valahogyan. Utána a legtöbb átveszi az irányítást, és már megy is minden a maga módján. Nálam legalábbis így van.
29F
És a nők miért várják el?
Annyira harcoltok az egyenlőségért,hogy netovább,de ezt a felállást azért meghagyjátok.
Kérdező tényleg ilyen buta?
Leírtam,hogy megtenném,bármikor adott feltételekkel.
Akkor miért ne lenne egyenlő a dolog? Ő is segítene nekem,én is neki,és együtt feloldódnánk.
Csak a nők ezt ugyanúgy a legjóképűbb,bunkóktól várják,én nem egy magam fajta félénkebb férfitól..
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!