Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy visszahúzódó, kevésbé öntudatos lányhoz milyen pár illik inkább?
Működhet a dolog egy szintén visszahúzódóbb, de nagyon céltudatos fiúval, aki úgymond irányítaná, terelgetné, bátorítaná a helyes úton, vagy inkább egy extrovertált pár való hozzá, akihez "fel kell nőni"?
Jótékony hatással lenne rá ha a párja "erős kezű", vagy inkább neki kell egyedül kibontakoznia és elérnie a minél magasabb fokú céltudatosságot?

Semmilyen, azok általában maguknak valók. Tapasztalatból mondom, több ilyennel is volt már dolgom.
Ráadásul eléggé külső-centrikusak, megnyílni általában csak azoknak szoktak, akik bejönnek neki. Amúgy egy olyan ismeretlennek, aki amúgy normális, de nem tetszik nekik, esélyt sem adnak, hanem lekoptatják valami ócska szöveggel.

Több tapasztalatom is van ezekkel a lányokkal. Hát megosztom veled:
Először is, ne hidd el a látszatot. Ezek a lányok először is rendkívül maguknak valóak, másrészt képtelenek alkalmazkodni az emberekhez, vagyis önzőek. Ők azt várják, hogy fogadd el őket olyannak, amilyenek. Ezzel még nincs is probléma, de amikor arról van szó, hogy fogadd el azt is, ami nem tetszik neked, az már zavaró. Ismerkedésnél nem fogják magukat megerőltetni, hogy bejöjjenek neked, arról ne is álmodj.
Ezek a lányok továbbá eléggé külső centrikusak. Ne is álmodj arról, hogy adnak egy esélyt, ha amúgy egy szimpatikus ismeretlen vagy, de nem jössz be nekik. Csak azt engedik magukhoz közel, aki külsőre az ideálljuk, tisztelet persze a kivételnek.
A fő kérdésre válaszolva azonban, milyen pár illik hozzájuk:
- Olyan, aki bejön nekik külsőre, és sokat tud nekik tűrni.

Jaj bocsi xD Azért írtam meg még egyszer a válaszomat, mert az elsőt azt hittem nem küldte el.
De nem baj, mert így egy bővített választ kaptál, amit jobban átgondoltam és rekonstruáltam az emlékeim alapján. :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!