Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illik a Nőnek is felajánlania, hogy most ő fizet?
Van egy lány akivel már kb. 7-8 alkalommal találkoztam/randiztam, ismerkedés/járás határán vagyunk, szex van, többször együtt aludtunk.
Az első néhány alkalomkor úgy gondolom a férfinak kell fizetnie, ez így helyes.
Azonban a lánnyal való találkozásaink alatt egyszer fordult elő, hogy ő fizetett ( mikor elmentem wc-re kifizette az italokat), de a többi alkalomkor egyszer sem tett semmilyen gesztust, hogy akkor beszállna a költségekbe. Ne értsetek félre, nem azt akarok, h fizessen, mert ha mondaná akkor is azt mondanám a legtöbb esetben, hogy én állom, de tőle még sosem volt semmilyen gesztus a fentit leszámítva. Emiatt (is) kezdek kiábrándulni belőle, mert szerintem igenis azért fel kellett volna ajánlania, hogy most fele-fele vagy akkor ő állja. Mit gondoltok erről? Legutóbb is találkoztunk, mondta,hogy ő most szeretne gyrost enni, mondom őké, és én természetesen kifizettem, de gondoltam,hogy mivel ő volt az ötletgazda, ő akarta legalább eszébe jut, hogy fele-fele vagy valami.
Nem a lóvé a gondom, nem értsetek félre, hanem azért ez csak elvárható lenne néha egy nőtől, mint gesztus, nem?
Köszi
23F, 22N
Értem mi a problémád, és igen illik. Én már ugyan együtt élek jó ideje a párommal, nem nagyon számolgatjuk a dolgokat, de összeköltözés előtt, amíg abszolút külön kasszán voltunk, addig mindig ez ment.
Akkor kaptam az alkalmon a fizetésre, mikor én találtam ki valamit. Pl. Mit szólnál egy mozihoz? (Oké.) Szuper, de ezt most én fizetem.
Szóval én még csak nem is úgy gondoltam, hogy fele-fele, hanem hogy azon alkalommal én fizetek. Mindig igyekeztem megtartani az arányokat, és fele-felében fizetni. Egyszer én egyszer ő. Aztán nem mindig hagyta, de a legtöbbször sikerült ezt kivitelezni.
Én is kiábrándítónak tartanám a helyedben.
hát, ez szerintem is gáz. mmint az sem mentség, hogy biztosan nincs pénze, mert konkrétan ő ajánlott fel pénzköltési lehetőséget..
voltam már olyan csóringer, hogy még egy gyrost sem engedhettem volna meg magamnak, akkor randin előre szóltam a srácnak, hogy ne pénzes programot csináljunk..
én egyébként a következő randin rákérdeznék, hogy neki mi a fizetésről a véleménye..mert ha amúgy minden passzol köztetek, és amúgy normális, akkor lehet, hogy csak rosszul szocializálódott. szóval adnék neki esélyt. ha megsértődik, amikor felhozod és nem elszégyelli magát/elgondolkozik a dolgon, akkor viszont egyértelmű lenne számomra, hogy felejtős a csaj.
Mondd meg neki, hogy fele-fele fizessetek.
Ha pozitívan reagál, semmi gond, ha negatívan, akkor a pénzedre hajt, úgyhogy menekülj tőle!
6os voltam, és Kérdező, ne értetlenkedj már :D
természetesen arra gondoltam, hogy megkérdezhetnéd tőle, hogy mit gondol, mindig alap-e, hogy a férfinak kell fizetnie. mert hogy picit furcsállod, hogy fel sem ajánlja soha. mert ugye nem a pénzt sajnálod, hanem a gesztus hiányzik. mindezt persze nem lecseszős bunkó, hanem normális hangnemben előadva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!