Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az baj ha egy kapcsolatban a nő fizet mindent?
egy ideig nem gáz.
érdekes helyzet lenne, de nem lenne gáz, viszont tudasd vele h nem lesz ebből rendszer, mittudomén max pár hónap, addig rendezze a költségeit.
de sztem mentsd ami még menthető
23F
Igen, gáz ha a nő fizet.
A férfi hol lakik most? Miből fizeti a lakbért és a rezsit? Most is fizetnie kell valamiből ezeket, akkor összeköltözés után nehogy már a nő fizessen mindent.
Én biztos nem költöznék össze egy olyannal akit nekem kell eltartani.
Kíváncsi lennék, hogy a pasinak milyen költségei és adósságai vannak... Talán keressen valami másodállást és akkor lesz pénze.
Szerintem nincs az a nő, aki elviselné hogy eltartson egy férfit. Nem is tudnék férfiként tekinteni arra akit én tartok el. Az ilyeneket élősködőknek nevezik.
Biztos nem lennék így együtt senkivel. Átmenetileg elfogadható, később, házasságban, sok év múlva is előfordulhat, hogy az egyik fél elveszíti az állást, még az is oké.
Na de alapból így kezdeni..ez maximum átmenetileg elviselhető.
Ingyen lakik egy rokonnál, akivel eltartatja magát, nem fizet semmit de nem marad pénze? Kíváncsi lennék, milyen költségei vannak...
Keressen valami másodállást talán, mint a többi ember akinek kevés a fizuja.
Én nem tudnák férfiként tekinteni egy olyanra akit nekem kéne eltartani. Tipikus élősködő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!