Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért akkora probléma itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akkora probléma itt gyakorin a férfiaknak, hogy a nők elvárják, hogy dolgozzon?

Figyelt kérdés

Annyit problémáznak itt, hogy a nők elvárják, hogy jól keressen a férfi, sőt, már az is baj, ha azt várja el, hogy legyen munkahelye. Igen, elvárjuk, hogy dolgozzon a másik fél is, ne csak mi. Ha már kijött valaki az iskolapadból, akkor dolgozzon. Nem a gazdag férfi ajándékvásárlásai miatt, hanem hogy meg tudjunk élni és eltartsuk a gyerekeinket. Ehhez a "jó keresés" se hátrány, hiszen minél több a pénz, annál jobban el tudjuk tartani a leendő picinyeinket. Aki komoly kapcsolatot keres, az valóban nem elégszik meg egy 25+ éves anyucinál lakó kockával. A múltkor itt gyakorin beszélgettem egy férfival, 28 éves volt és azon problémázott, hogy ő most munkát keres, nincs jövedelme, emiatt pedig a lányoknál sem sikeres és mégis hogy képzeljük mi azt, hogy szeretnénk, ha a leendő férjünknek legyen jövedelme.

Nagyon sokan összekeverik a pénzleső ri...bancokat azokkal, akik anyagi biztonságra vágynak. Egy érett, felnőtt nőnek, aki családot szeretne alapítani lassan, nem az a lényeg, hogy kocsit és ékszert kapjon a férjétől, hanem hogy ne legyenek anyagi gondjaik és tudjanak gyerekeket vállalni.

Mi ezzel a probléma?

2017. jún. 10. 16:02
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
93%
Mert a nő a rbanc, nem ő az esélytelen lúzer, ha munkanélküli... így kevésbé fájdalmas és még felelősséget sem kell vállalnia semmiért. Azért tart ott, ahol.
2017. jún. 10. 16:07
 2/20 Sunshinedoll ***** válasza:
85%
A pasik imádják hisztisnek titulálni a nőket, aztán mikor egy nő azt mondja, hogy hallod, lehet jobb lenne, és sikeresebb lennél az életben meg a kapcsolatok terén, ha dolgoznál, és nem anyád nyugdíjától függnél, meg céltalanul fingadoznál a kanapéra, akkor kb 0,1 másodperc után előjön belőlük a passzív agresszív ötéves, hogy "MI EZ A FEMINÁCI BULLSHIT ÚRISTEN, HÁT HOVÁ FAJULT A VILÁG" :D
2017. jún. 10. 16:10
 3/20 anonim ***** válasza:
96%
Ahogy az első írja. Az ilyen sose fogja elismerni, hogy a probléma nála van.
2017. jún. 10. 16:14
 4/20 anonim ***** válasza:
14%

Jó tudni, hogy a pénzleső ri.bancok nem anyagi biztonságra vágynak. Egyébként aki anyagi biztonságra vágyik, az pénzleső ri-banc.

Nekem van jövedelmem, évi 15-16 millió, de én nem tartok el egy nőt sem amíg nem a gyerekem anyja, tehát aki nálam keresi az anyagi biztonságot, az tévedésben van, mert nem anyagi biztonságot keres, hanem pénzleső ri.banc.

És akkor felteszem a nagy kérdést: Mi ezzel a probléma? :D

2017. jún. 10. 16:16
 5/20 anonim ***** válasza:
74%
A világon semmi. Senkit nem kell eltartani. Se oda, se vissza. Nekem ez a véleményem. Néhány év van, amíg az ember otthon van a gyerekekkel, azt kell közösen kibekkelni, aztán ennyi. Én sosem kértem egyetlen férfitől sem egy zsebkendőt sem, és ehhez tartottam is magam a gyerekvállalásig. A gyes-gyed néhány év csak, de én ezt is nehezen viselem, utálok másoktól függni, még ha csak minimális mértékben, akkor is. Az önállóságom sokat jelent nekem.
2017. jún. 10. 16:19
 6/20 anonim ***** válasza:
68%
Teljesen jogos amit írsz, én se értem, hogy ezt miért nem lehet megkülönböztetni. Amúgy tudod a jó keresetnek az alapja a legtöbb esetben a fiatalkori tanulás, meg szorgalom. Na ez nincs meg a legtöbbnél, és könnyebb pénzéhes ribizlinek titulálni az összes nőt, mint megmozdulni és tenni azért, hogy mondjuk jól keressen.
2017. jún. 10. 16:20
 7/20 anonim ***** válasza:
32%
Amíg valakinek jól megy, tök természetesnek veszi a konstans jólétet másoktól is. Ám bárki válhat bármikor munkanélkülivé. Akkor van baj, ha valaki szarik az előrelépésre, beleul a posványba.
2017. jún. 10. 16:24
 8/20 A kérdező kommentje:
4.: Nyilván úgy értem az anyagi biztonságot, és ez ki is derül, ha elolvasod figyelmesen a kérdésemet, hogy azt szeretnék a nők (én is), hogy amellett, hogy dolgoznak, dolgozzon a férjük is, mert két-három gyereket nehéz lenne csak a nő fizetéséből eltartani. Az anyagi biztonság azt jelenti, hogy ki tudnak fizetni mindent, amit kell, nem azt, hogy azt várjuk, a pasink eltartson...
2017. jún. 10. 16:33
 9/20 anonim ***** válasza:
31%
Tökéletesen egyetértek. Csak azt nem értem, akkor miért is kérik maguknak a nők, hogy anyagi szempont alapján választanak maguknak férfit. Mert ezt állítólag csak a férfiak beszélik be maguknak.
2017. jún. 10. 16:33
 10/20 A legrosszabb ***** válasza:
43%
A több százezres fizetést, luxuskörülményeket elváró nőkkel is pontosan ugyanaz a baj, mint az évek óta munkanélküli faszikkal. Egyik se normális.
2017. jún. 10. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!