Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért akkora probléma itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akkora probléma itt gyakorin a férfiaknak, hogy a nők elvárják, hogy dolgozzon?

Figyelt kérdés

Annyit problémáznak itt, hogy a nők elvárják, hogy jól keressen a férfi, sőt, már az is baj, ha azt várja el, hogy legyen munkahelye. Igen, elvárjuk, hogy dolgozzon a másik fél is, ne csak mi. Ha már kijött valaki az iskolapadból, akkor dolgozzon. Nem a gazdag férfi ajándékvásárlásai miatt, hanem hogy meg tudjunk élni és eltartsuk a gyerekeinket. Ehhez a "jó keresés" se hátrány, hiszen minél több a pénz, annál jobban el tudjuk tartani a leendő picinyeinket. Aki komoly kapcsolatot keres, az valóban nem elégszik meg egy 25+ éves anyucinál lakó kockával. A múltkor itt gyakorin beszélgettem egy férfival, 28 éves volt és azon problémázott, hogy ő most munkát keres, nincs jövedelme, emiatt pedig a lányoknál sem sikeres és mégis hogy képzeljük mi azt, hogy szeretnénk, ha a leendő férjünknek legyen jövedelme.

Nagyon sokan összekeverik a pénzleső ri...bancokat azokkal, akik anyagi biztonságra vágynak. Egy érett, felnőtt nőnek, aki családot szeretne alapítani lassan, nem az a lényeg, hogy kocsit és ékszert kapjon a férjétől, hanem hogy ne legyenek anyagi gondjaik és tudjanak gyerekeket vállalni.

Mi ezzel a probléma?

2017. jún. 10. 16:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
35%

"Ehhez a "jó keresés" se hátrány, hiszen minél több a pénz, annál jobban el tudjuk tartani a leendő picinyeinket."

Én azt hittem, egy pici babának ugyanannyi az energia szükséglete szegénységben, gazdagságban.

2017. jún. 10. 16:37
 12/20 A kérdező kommentje:
11.: Igen, csak ha valaki szegénységben nevel egy gyereket, az csak a legszükségesebbeket tudja neki megadni. Akinek maradt még pénze, az elviszi állatkertbe és meglepi játékokkal. :)
2017. jún. 10. 16:43
 13/20 anonim ***** válasza:
43%

Mondjuk azért, mert a munkahely nem jelent semmit. Én nem dolgozom, sok éve hivatalosan, de gyakorlatban sem már pár éve, csak kereskedem azzal amit összehoztam egyedül :)

Jól elvagyok, nem apad a befektetés sem, úh köszi egész jól megélek, és már csak a fogyó dolgok kellenek, mert a többi megvan (ház, autó, stb) :)

De megfordítva ezt: miért probléma, disznóság ha a férfiak elvárják azt hogy a nő dolgozzon, ne csak egyetemeken lébecoljon? Anyagi biztonság ugyebár :D Vagy az a férfiaknak nem jár? Egyenjogúsággal mi is van?

2017. jún. 10. 16:51
 14/20 A kérdező kommentje:
13.: Ettől nem kell félnie annak a férfinak, aki velem kezd. :D Nyilván a nőktől is elvárható, hogy dolgozzon.
2017. jún. 10. 16:56
 15/20 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan nem probléma. Nem azért nincs barátnőm, mert jelenleg nem dolgozom.
2017. jún. 10. 17:14
 16/20 anonim ***** válasza:

Mivel én nem akarok gyerekeket, nekem annyi a fontos, hogy egy férfi ne dobja meg a kiadásaimat.

Ha pl mindennap étteremben akarna enni, azt nem szeretném, mert nekem az megterhelő lenne anyagilag, azt meg nem hagynám, hogy egy szem pezt is vegyen nekem.

Vagy ha nincs semmije és el kell tartanom plusz egy főt, az sem tetszik. Az se jó, ha gazdagabb, az sem, ha szegényebb.

2017. jún. 10. 18:12
 17/20 anonim ***** válasza:

Mikor még fent voltam társkeresőn, megkeresett egy 30-as pasi. Tanácsot kért, mert nem értette, mi a problémájuk vele a nőknek.

Beszélgetni kezdtünk. Jó szakmát tanult, van diplomája... Aztán kiderült, hogy az anyjával él, és nem akar elmenni dolgozni (vagyis gyakorlatilag az anyja tartotta el), mert "mi lesz akkor szegény anyukájával, ha ő elmegy dolgozni"...

Egyből megvolt a probléma, de ezt ő valamiért nem látta, és nem érezte problémának.

Szóval hagyd az ilyeneket. Mindenkinek megvan a párja, akivel összeillik, nem kell fölösleges köröket futni azokkal, akikkel nem illünk össze.

2017. jún. 10. 18:21
 18/20 anonim ***** válasza:
8%
Kérdező, azzal van a probléma, hogy Magyarországon nagyon kevés az olyan munkahely, ahol több százezer ft-ot meg lehetne keresni, és nem minden férfi tartozik az elitbe, hogy lehetősége legyen jó munkahelyet találni... Nektek, nőknek meg manapság alap elvárás szinte a több százezres kereset! Na itt van a probléma, hogy a kis keresetű férfit sem becsülitek semmire!...
2017. jún. 10. 23:35
 19/20 A kérdező kommentje:
18.: Beszéltél az összes magyar nővel, hogy így ki tudod jelenteni, hogy nekünk magasak az elvárásaink és nem adjuk alább? :D
2017. jún. 11. 09:50
 20/20 anonim ***** válasza:

"Nektek, nőknek meg manapság alap elvárás szinte a több százezres kereset!" - nekem annyi az elvárásom, hogy ha én nőként el tudom tartani magam a saját jövedelmemből, akkor erre a férfi is képes legyen. Ez az alap.

Tudom, van, aki erre képtelen, de az nincs az én szintemen, és azzal nekem nincs közös jövőm. És nincs ám többszázezres fizetésem, de nem nélkülözök, nincs para, hogy kifizessem a számláimat, hogy tudjak mit enni, jut ruházkodásra, megtakarításra...stb.

Megjegyzem, az, hogy ki mennyi jövedelemhez jut havi szinten, az semmit nem jelent. Minden azon múlik, hogy ki hogy bánik a pénzzel, mert többszázezret is el lehet verni úgy, hogy úgy érezd, nem jössz ki belőle, és az én 100-200 ezer közötti jövedelemszintemen is el lehet élni kényelmesen, ha valaki odafigyel és jól be tudja osztani, amivel rendelkezhet. Mondjuk én 12 éves koromban kezdtem a pénzzel való gazdálkodást, akkor még a zsebpénzemmel, de már akkor is céltudatosan.

Egy felnőtt férfitől, aki társam akar lenni az életben, elvárom, hogy ne eltartót keressen maga mellé, és legalább alap szinten képes legyen bánni a saját pénzével, nem akarok más hülyesége miatt eladósodni.

2017. jún. 11. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!