Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen szerencsétlen a pártalálásban? Mi lehet velem a probléma? Vagy nektek férfiaknak mi a jó párkapcsolat?
Szerintem nem megfelelő férfiakkal ismerkedtél. Próbálj finomítani a preferenciáidat, mert a megbízható, komoly kapcsolatra vágyó férfiak nem olyan jól tudják magukat "eladni", ezért a nők sokszor észre sem veszik őket.
N
az manapság hosszú kapcsolatnak számít, mi a bajod? :D
tudod sok az üres ember, akiknek elég az, h külsőleg megfeleljen egy csaj, a külsőt pedig hamar meg lehet unni, mint a gyerekek olyanok vagyunk, ha csak a külsőt tudja vki felmutatni, a gyerek is megkapja a játékot, 1-2 hét és már többet nem is játszik vele. :D
és ezzel most nem téged szidtalak, nem ismerlek, elég, ha a másik annyira üres, h nem érdeklik a belsőségek, és akkor már mindegy, h te mennyire vagy emberileg is normális. Legalábbis most ezt gondolom, de most már a sok gyk-s támogatásomért pénzt is kérek! :D
Élni pedig nem kedv kérdése :D én is totál kivoltam párszor, de fel kell kelni, ha ez megnyugtat még sok sz** dolog fog történni veled. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!