Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vagyok ilyen szerencsétl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ilyen szerencsétlen a pártalálásban? Mi lehet velem a probléma? Vagy nektek férfiaknak mi a jó párkapcsolat?

Figyelt kérdés
Eddig a fiúk akikkel jártam, velük is csak 3 hétig tartott a kapcsolat, azt hittem minden tökéletesen működött köztünk. Mert nem éreztették velem hogy én olyan rossz társaság lennék, sőt pont az ellenkezőjét éreztették. De aztán olyan három hét után mindenki lelép tőlem. Pedig nem akaszkodom rá senkire, hagytam nekik szabad teret, nem találkoztunk mindennap. Még csak féltékeny sem voltam, még is ez történt. Vagy lehet inkább semmibe kellet volna őket vennem akkor jobban megbecsültek volna? A sok csalódás óta már szinte élni sincs kedvem, ki sem mozdulok szinte itthonról. L/23
2015. aug. 8. 19:31
 1/8 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem nem megfelelő férfiakkal ismerkedtél. Próbálj finomítani a preferenciáidat, mert a megbízható, komoly kapcsolatra vágyó férfiak nem olyan jól tudják magukat "eladni", ezért a nők sokszor észre sem veszik őket.

N

2015. aug. 8. 19:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Féltékeny tipus vagy ez látszik az írásodból,lehet így jeszted el a fiúkat ,én akarok tőled valamit ,ilyen csajjal még úgy se voltam:)
2015. aug. 8. 19:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Simán csak rosszakat fogtál ki semmi több. Rossz hely, rossz idő, rossz emberek. Válassz!
2015. aug. 8. 19:46
 4/8 anonim ***** válasza:

az manapság hosszú kapcsolatnak számít, mi a bajod? :D

tudod sok az üres ember, akiknek elég az, h külsőleg megfeleljen egy csaj, a külsőt pedig hamar meg lehet unni, mint a gyerekek olyanok vagyunk, ha csak a külsőt tudja vki felmutatni, a gyerek is megkapja a játékot, 1-2 hét és már többet nem is játszik vele. :D

és ezzel most nem téged szidtalak, nem ismerlek, elég, ha a másik annyira üres, h nem érdeklik a belsőségek, és akkor már mindegy, h te mennyire vagy emberileg is normális. Legalábbis most ezt gondolom, de most már a sok gyk-s támogatásomért pénzt is kérek! :D

Élni pedig nem kedv kérdése :D én is totál kivoltam párszor, de fel kell kelni, ha ez megnyugtat még sok sz** dolog fog történni veled. :D

2015. aug. 8. 20:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Mindenféle sértés nélkül mondom, hogy szerintem vagy csúnya vagy, vagy kövér vagy. Minden más esetben még akkor is elviselnének a férfiak, ha tömény rigolyából, elviselhetetlen bogarasságból állnál.
2015. aug. 8. 20:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Eléggé kimutattad feléjük az érdeklődésedet? Ha nem igényelnéd minden nap a társaságom, én nem azt venném ki ebből, hogy "nem akarsz rámakaszkodni"...
2015. aug. 8. 20:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Elmúlt a rózsaszín köd. Hosszú távon nem tudtad felkelteni az érdeklődést magad iránt. Vagy pedig ronda vagy.
2015. aug. 8. 23:28
 8/8 anonim ***** válasza:
7-Egy csomó lány ronda van párjuk évek óta,szóval ez kamus duma
2015. aug. 29. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!