Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy jóképű, de alacsony és sovány srácként mi a legjobb taktika, hogy felszedjek egy csajt?
Ne legyél sovány! Hogy néz már ki az, hogy egy szép nő mellett áll egy csont és bőr emberke akit egy ütéssel a földre lehet küldeni?
Tudom, hogy durva a válaszom, de motiválni szeretnélek, járj el konditerembe, ha egyedül nem megy, fizess meg egy személyi edzőt aki külön foglalkozik veled. Nagyon megtérül majd az ára hidd el.
Én is annyi vagyok.Tény és való,hogy nem előny,de nem éreztem akkora hátrányát soha.
Igaz én sportosan,mackós alkat vagyok :)
De nem ezen fog múlni.Ha jóképű vagy meg főleg nem.
Ne parázz ezen!
F40+
A soványságot szerintem nagyon kevés nő találja vonzónak,
de szerintem a magasság nem gond, az én barátom is ugyanolyan magas mint te (bár én néhány centivel magasabb is vagyok nála), szóval szerintem az egyáltalán nem zavaró.
Hmmm, a párom 165, szóval nyugi, nem vagy alacsony.
De én a soványságod (bár nem írtad) miatt nem feltétlen jönnék veled össze, a Kedves olyan hobbit-alkatú - nem kövér, de nem is vékony, viszont erős, engem lazán emelget, de a saját súlyát is kinyomja -, ami pont megfelel.
A vékony fiúkról mindig a haverom jut eszembe, aki magas, de nálam is keskenyebb, és mindig én védtem meg, mert mellé nyámnyila is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!