Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért nem kezdeményeznek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem kezdeményeznek?

Figyelt kérdés
Többször is csak később tudtam meg, hogy bizonyos lányoknak nagyon is tetszettem. De mégis én ezt honnan tudjam, ha nem adják meg ennek még egy fikarcnyi jelét sem? Ráadásul volt olyan csaj is köztük, aki nekem is bejött.

2017. aug. 8. 20:11
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Nem, nem olyanokkal jöttem eddig össze.;) Nálam ez egy jó szűrő volt. Akinek ebből nem jön le az, hogy bejön, az vagy vak, vagy hülye. Ha meg a közeledésemet barátkozásnak is veszi, normális esetben ő is elkezd érdeklődni akkor is felém, aztán ha majd beszélünk, úgy is teszek neki olyan megjgyzéseket, meg flörtölgetek vele úgyis. De elhívni nem fogom, ne én nyaljam már ki a másik seggét azért, mert nem képes észrevenni evidens dolgokat.
2017. aug. 9. 08:35
 22/31 anonim ***** válasza:

"Akinek ebből nem jön le az, hogy bejön, az vagy vak, vagy hülye"

vagy nem kellesz neki. eszedbe se jutott ez?

2017. aug. 9. 08:44
 23/31 anonim ***** válasza:

#21 nem biztos hogy evidens neki. Én naponta beszélek nőkkel, akik sacc mindenkivel kedvesek, mosolyognak stb. Szóval nemnbiztos hogy jelentős léget tulajdonítok annak, ha egy nő rámmosolyog pl.

Amúgy meg nem elhívás lenne a jó út, hanem valami játékba keveredni egymással. És tényleg nagyon finoman, hogy a férfi maradhasson az aktívabb. Vannak nők akik ezt jól csinálják.

Ha megnézed a falusi, vagy roma srácok simán csajoznak, egy más hátterű valaki meg nem. Ezt csak arra írom, hogy mennyi következtetés lehet levonni ebből. Ez valami készség, amit valaki vagy felszed vagy nem. De ebből más dolgokra nem biztos, hogy sok következik.

2017. aug. 9. 09:04
 24/31 anonim ***** válasza:
Aqer, nem arról volt szó, hogy eljut az agyáog, mi a helyzet, és nem lép, mert én sem tetszhetek mindenkinek, hanem arról, hogy hülye egyáltalán észrevenni a dolgokat, utána meg bőg, hogy miért nem kezdeményez a nő. Randira elhívni, meg körüludvarolni hadd ne nekem kelljen már ezek után... Akkor hagyom a fenébe, és úgy tekintek rá, mint aki nem érdekelt a dologban, akkor is, ha csak szimplán balfäsz. Mondjuk a kettő ugyanaz.
2017. aug. 9. 09:08
 25/31 anonim ***** válasza:

"nem érdekelt a dologban, akkor is, ha csak szimplán balfäsz. Mondjuk a kettő ugyanaz"

tehát ha én nem kellek a nő(k)nek akkor ő(k) balfax(ok)?

2017. aug. 9. 09:13
 26/31 anonim ***** válasza:

Nálunk mindig volt játék, mielőtt összejöttünk, vagy randi lett volna. De nem fogok szarakodni idegen férfiakkal, akik nulla visszajelzést adnak. Ideális esetben ez úgy megy, hogy a nő vagy a férfi elkezdi, tesz egy lépést, a másik vagy észreveszi, vagy nem. Ha nem, akkor jobban igyekszik, de nem veti rá magát a semmiből, hogy megyünk randizni, kész. Ha észreveszi, akkor vagy ad visszacsatolást, vagy nem. Ha nem, vége, nálam legalábbis, én nem pitizek. Ha ad, akkor folytatjuk addig, amíg a férfi nem tesz valami egyértelműt a helyzettől függően (elhív randira, vagy ha volt már valaha előtte valami randiszerű, kevésbé egyértelmű közös program, akkor megcsókol). De ezt elvárom a férfitől, hogy igenis ő tegye az i-re ki a pontot. Utána meg folytatódik ugyanez a "passzolgatás", csak magasabb szinten, és ott már nem számít, hogy ki mit kezdeményez, ha nagyjából azonos az igyekezet.

De aki még úgy sem képes összejönni velem, mint férfi a nővel, azzal örülök, hogy nem lesz semmi. Ezt értettem talpraesettség alatt. Megoldom én a magam oldalát, de ha a másik csak hagyja magát, meg kelleti magát, kell a fenének. Keressen valakit, aki nála is gyengébb.

2017. aug. 9. 09:15
 27/31 anonim ***** válasza:
Nem. Ha nem kellek neki, akkor is az a vége, mintha csak szimplán balfäsz. Egyik esetben sem lesz belőle semmi. Az első esetben értelemszerűen azért, mert ő nem akarja, a másik esetben meg azért, mert nekem nem kell egy ilyen, aki hajlamos átadni nekem a férfiszerepet a kapcsolatban, aztán hordhatom megint én a nadrágot. Baromi izgalmas és élvezetes lenne, mondhatom...
2017. aug. 9. 09:17
 28/31 anonim ***** válasza:

"Nem. Ha nem kellek neki, akkor is az a vége, mintha csak szimplán balfäsz. Egyik esetben sem lesz belőle semmi. Az első esetben értelemszerűen azért, mert ő nem akarja, a másik esetben meg azért, mert nekem nem kell egy ilyen, aki hajlamos átadni nekem a férfiszerepet a kapcsolatban, aztán hordhatom megint én a nadrágot. Baromi izgalmas és élvezetes lenne, mondhatom..."

érthető.

2017. aug. 9. 09:36
 29/31 anonim ***** válasza:
#26 csak lehet ő meg ugyanezt mondja rólad,hogy nem fog szórakozbi egy ilyen szerencsétlen csajjal, aki bem ad jeleket és nem veszi észre az övéit. Egyszerűen ami az egyik embernek jel a másknak nem az, attól függ milyen környezetből jön és ki ő. Mégegyszer:pl ua a környezetemben mosolyognak és kedvesek velem a nők alapból akkor nem fogok csak ezért nyumulblni, mert akkor sacc a cégem mind abkétszáz nőjét randira hívhatnám :D szóval szerintem pont az a kulcs, hogy megérteni miből ért a másik. Lehet az a pár óvatos pillantás a lány részéről jel, de nekem ez kevés. De egy bányásznak aki meg egy hónapban egyszer lát nőt már olyasmi hogy utána füttyent :D
2017. aug. 9. 09:51
 30/31 anonim ***** válasza:
Ha nagyon akartam valakit,mindig megmondtam neki egyenesen,nem teketóriáztam.
2017. aug. 9. 09:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!