Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kezdeményeznek a férfiak?
De ha tanulsz még, akkor miért nem nézel szét a koliban, a gólyabálokon, szalagavatón. Miért nem kérdezel rá egy barátnődnél, hogy: Te mari, nincs egy ismerősöd, aki szingli? Mutass már be neki...
Ismeretlenektől ne is várd el szerintem, hogy utcán, könyvtárban, stb... helyeken leszólítsanak. Én sem teszem. Nem sokkal könnyebb egy ismerős ismerősét megismerni mint egy vad idegent, nézzen az ki akárhogy is?
Amikor emberek nem tudnak meglenni internet nélkül, facebookon, instagrammon, twitteren élik az életüket, akkor valakit interneten elhívni randira ördögtől való dolog? Ez csak az első lépés lett volna affelé a személyes kontakt felé amelyet randinak hívnak. A netes része a dolognak éppen csak annyi lett volna hogy tudd hogy nem én vagyok a bostoni fojtogató.
Ebből is látszik hogy a te problémád nem a kezdeményezés hiánya.
ismerem az ilyen lányokat, van is néhány ismerősöm akiről el tudom képzelni, hogy ők írták.
Azt tanácsolom, hogy próbáljatok bepasizni, még akkor is ha nem tökéletes a pasi. Sajnálom, de ha Mohamed nem megy a hegyhez...
Én azt nem értem, minek írnak ide emberek kérdéseket??! Itt csak hülyék válaszolnak!! Hahóó!
Mintha lenne egy sötét verem, ahol a válaszolók tartózkodnak, a kérdezők pedig egy kötélen egyensúlyoznak a verem fölött. Egy kérdés és rögtön lezuhansz! :D
Mert tudom, hogy úgyis el leszek utasítva.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!