Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon aki panaszkodik, hogy a férfiak nem kezdeményeznek nála, az elgondolkodik maga is ennek az okain, vagy csak az unalomig ismert közhelyekig jut?
Mekkora badarság!
Inkább ez egy puhapcs, aki nem akar semmit se tenni egy nőért! El is mondta!
Akkor mit vár?? Az ilyenért nem is kár, hulljon csak a férgese, csak akkor nincs oka panaszkodni, hisz lehetősége lett volna rá.
Naná, hogy nem a nők fognak neki felajánlkozni! Ez mekkora marha! De majd pár év múlva nyugodtan játszhatja a "csalódottat"!
Én csalódtam a nőkben, és nőgyűlölő lettem című játékát!
Mióta világ a világ, még mindig az működött szépen és jól, ha a férfi férfi maradt és megmaradt ennél a szerepnél, a nő pedig nő!
Fordítva nem működik, és nem is fog!
Az utolsó félmondat viszi el a pálmát, szimpla idiotizmus! Zagyva baromság. Összeesküvés elmélet, depis, antiszoci viselkedésre vall.
Mint ahogy az is, hogy "nincs kedve udvarolni", sem megközelíteni egy lányt!
Jha, kérem!
Akkor így járt! :)
De mondom lehet utálkozni pár év múlva, hogy neki semmi se jött össze és minden nő "egyforma", meg nincs aki keilégítse az "igényeit".
Azt gondolom bírná a sz_ros, ha neki nem kéne semmit tennie! Hát ez nem így műxik cerkás esetében!
5-ös, 6-os majd mindjárt elkezdelek sajnálni, hogy lúzer férfinak születtél!
Nem tudsz élni a saját nemednek megfelelően? Az a te bajod! Csak akkor nem is lesz normális életed, és pont ugyanilyen balf.sz savanya jóska leszel, mint amilyen most vagy!
Márpedig te már nem változol!
#2: 29.
#3: a kissé tahó megfogalmazás ellenére a tartalommal nagyjából egyet tudok érteni.
#3: már bocs, de ő egyáltalán nem panaszkodott. Nem úgy tűnt, mintha várna bármilyen galambra. Inkább úgy, mint aki lesz*rja.
#5: "Egyébként tény, hogy sok nő még mindig nem kezdeményez, mert az "a férfiak dolga", és szerintük ilyen téren megvannak a nemi szerepek, bezzeg mikor előkerül, hogy egy férfi nem tud sütni-főzni-mosni-vasalni, akkor mi az, hogy ilyen alapvető dolgokat nem tud, pedig a mai világban már eltűntek a nemi szerepek."
Asszem az említett volt osztálytárs is mondott valami hasonlót, szerintem is van benne valamennyi igazság.
#7-8: ehh, neked hiába is válaszolnék, valószínűleg megakadtál a # jelnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!