Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Masnak is fajna ha az a lany akit itt ismert meg tobb talalkozas utan arrol irna ki kerdest hogy mikent es hogy fekszik le mas pasikkal?
Nem igazán... :D
Csak belőném, hogy barátzónától nincs tovább. (alias komoly kapcsolat nincs)
Ugy latszik itt ilyen csajok vannak ...:( amugy legjobban mar
a penzt sajnalom amit miatta elkoltottem...
Szóval te fagyizni vitted, más meg szobára?
Ciki, de tanulj belőle, és legyél határozottabb.
A francot .. a legdragabb lindt csoki kellett neki mert az volt a kedvence... meg az uti koltseg meg ilyenek. Raadasul visszagondolva egy sznob ri.i egy sznob gimibol. De mennyi vonatjegyet vehettem
volna mar ebbol a penzbol es kirandulhattam volna egyedul... es akkor nem erdekelt volna hogy ki dugja meg.
Nem az volt a kedvence, csak az volt amivel a legjobban lehúzhat, nem elsősorban anyagi értelemben.
Fogd fel tanulópénzként. Ha a következő csaj is csak a figyelmedet akarja cserébe a semmiért, hagyd ott és keress olyat, akinek szívesen veszed meg a legfelső polcos csokit is.
ennél már csak az lett volna viccesebb, ha kiküld Belgiumba, h hozz neki eredeti belga csokit és te ki is mentél volna kb.
amúgy egy csokiba meg vonatjegybe nem halsz bele, húztak már le jobban is másokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!