Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neten ismert fiuval találkozás?!
Figyelt kérdés
van egy srác akivel már több hónapja beszélgetek neten, kamerázunk is,és már szinte majdnem mindent tudunk egymásról,egész jól kijövünk,olyan mintha már ezer éve ismernénk egymást,és mintha már járnánk is, nem szégyellünk semmit elmondani/mutatni egymásnak,még nem találkoztunk én külföldön lakok,de lassan hazalátogatok.. már belementem egy ilyenbe találkozásba az 2hétig működött,de nem tudom,a mostanitól kicsit félek,hogy mi lesz ha nem fogok tetszeni neki vagy nekem nem fog tetszeni ő élőben,vagy netán nem fogunk ugy kinyilni egymásnak mint igy neten... igazábol arra gondoltam,hogy én megyek le hozzá és ott is aludnék,így nem kellene neki a fél napját utazással töltenie,vagy kidobnia pénzt szállásra (igy is megvan szorulva) az lenne a kérdésem,hogy szerintetek ebből lehet-e tartós kapcsolat,vagy mitől óvakodjak,mire figyeljek oda, hova menjünk,mit csináljunk? stb... előre is köszönöm2009. okt. 17. 18:27
1/6 anonim válasza:
Tartós távkapcsolat nem létezik. Előbb, vagy utóbb vagy összeköltöztök vagy dobjátok egymást. Amennyiben összeköltöztök, akkor működhet (persze ne rögtön).
2/6 A kérdező kommentje:
feljött már az összeköltözés dolog 2év mulva mikor hazaköltözök... ő azt mondta hogy akár 1000évet is várna rám...
2009. okt. 17. 18:42
4/6 A kérdező kommentje:
Én 17,ő 20
2009. okt. 17. 18:48
5/6 anonim válasza:
Szerintem az első randin meglátod hogyan is fog alakulni.
6/6 anonim válasza:
Van hogy működik a távkapcs.Én a barátomat is neten ismertem meg,és a netem nagyon sokat beszélgettünk.Szinte egymás napjait kitöltöttük.Az első talinál én mentem hozzá,és 500km-t utaztam miatta.De megérte.Mi két hónapi ismeretség után költöztünk össze,de ebben a két hónapban csak ritkán találkoztunk,mivel sok volt az utazás.Azóta is boldogok vagyunk,és ráadásul 13 év van köztünk az ő javára.De nem bántam meg,hogy találkoztam vele.Nagyon boldog vagyok!!!!
Sok sikert neked is!!!!!A szerelem mindent legyőz!!!!Nálam sikerült!!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!