Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon aki panaszkodik, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon aki panaszkodik, hogy a férfiak nem kezdeményeznek nála, az elgondolkodik maga is ennek az okain, vagy csak az unalomig ismert közhelyekig jut?

Figyelt kérdés
Hétvégén találkoztam egy volt osztálytársammal (29F), aki többek között azt is elmondta, hogy már több mint egy éve nincs párkapcsolata. Mivel korábban kb. folyamatosan, de legalábbis majdnem mindig volt barátnője, kíváncsiak voltunk, hogyan lehetséges ez... dióhéjban az volt a válasza (szó szerint sajnos nem tudom idézni), hogy elege lett abból az elvárásból, hogy mivel ő a férfi, mindig neki kelljen kezdeményezni. Nem mintha ne tudna vagy ne lenne gyakorlata benne, csak tök egyenlőtlennek tartja... és szerinte azok, akik önként megfelelnek ennek az elvárásnak, azok maguk is hozzájárulnak a rendszer fenntartásához.

2016. dec. 7. 19:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Érdekes, nálam már kezdeményeztek nők és nem vagyok milliárdos Adonisz. Bár sokak szerint mindig a nő kezdeményez és nonverbálisan úgy csavarja a dolgokat, hogy a férfi lépjen oda hozzá. Ki tudja... :D

Egyébként ez a "férfi kezdeményez" elv valahol egy szűrő is; ha egy férfi ahhoz is töketlen, hogy kezdeményezzen egy ártalmatlan, nála fél fejjel alacsonyabb 50 kilós csajnál, aki semmilyen kárt nem okozhat neki, akkor hogyan fogja esetlegesen megvédeni a későbbi családját baj esetén vagy éppen kiállni a szeretteiért?

2016. dec. 8. 21:51
 12/13 A kérdező kommentje:

"ha egy férfi ahhoz is töketlen, hogy kezdeményezzen egy ártalmatlan, nála fél fejjel alacsonyabb 50 kilós csajnál, aki semmilyen kárt nem okozhat neki, akkor hogyan fogja esetlegesen megvédeni a későbbi családját baj esetén vagy éppen kiállni a szeretteiért?"

Bocs, de te teljesen különböző dolgokat mosol össze. A kezdeményezésnek semmi köze a testmagassághoz, a testsúlyhoz vagy a családhoz. A kérdésben sem erről volt szó. De ha már ezt írtad, tkp. erre is lehetne azt mondani, hogy a családért és annak védelméért is mindkét szülő felelős. (Egyébként ez gyakran puffogtatott közhely, de én így hirtelenjében nem tudom elképzelni, mitől kellene egy családot megvédeni.)

2016. dec. 8. 23:11
 13/13 anonim ***** válasza:

Pl. érzelmileg stabilnak maradni válság esetén és egyben tartani a dolgokat.

A nők többsége ösztönösen egy magabiztos, érzelmileg stabil, magas önbecsülésű férfit keres (ahogyan mi is egy széles csípőjű, keskeny derekú és formás mellű nőtől izgulunk fel alapesetben). Ha nem mersz kezdeményezni, mert félsz egy vadidegen, nálad fizikailag gyengébb nő reakciójától és a rólad alkotott esetlegesen negatív véleményétől (amit különös módon fontosabbnak tartasz a saját, önmagadról alkotott véleményedről), az nem pont ezeket a tulajdonságokat demonstrálja.

2016. dec. 8. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!