Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért nem kezdeményeznek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem kezdeményeznek?

Figyelt kérdés
Többször is csak később tudtam meg, hogy bizonyos lányoknak nagyon is tetszettem. De mégis én ezt honnan tudjam, ha nem adják meg ennek még egy fikarcnyi jelét sem? Ráadásul volt olyan csaj is köztük, aki nekem is bejött.

2017. aug. 8. 20:11
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
45%
Én speciel kezdemenyezek, de a kiszemelt pasinak meg mindig nem ért el a tudataig :(
2017. aug. 8. 20:14
 2/31 anonim ***** válasza:
50%

Mert társadalmilag így van kialakulva.

Élőben amúgy még hagyján, hogy ez rendben van. De szerintem online társkeresőkön tuti az vezethetne valami változáshoz, ha a lányok többet kezdeményeznének. Az megtörhetné ezt ami most van, hogy pasik spammelnek mindenkit és a csaj el se tudja olvasni a leveleket.

2017. aug. 8. 20:15
 3/31 anonim ***** válasza:
26%
Én nem tapasztaltam soha, hogy ne kezdeményeznének a lányok. Sőt nagyon bátrak is, mondjuk talán hozzátartozik, hogy eléggé bejövök a nőknek és így állandóan jönnek a jelzések és felakarnak szedni. Szóval igen is nagyon kezdeményezőek!
2017. aug. 8. 20:18
 4/31 anonim ***** válasza:
8%

Egyes. Tekergetted a hajad vagy beharaptad az ajkad, miután megbizonyosodtál róla, hogy nem lát téged ?

31/f

2017. aug. 8. 20:18
 5/31 anonim ***** válasza:
48%
Dehogy tekergettem. Latom rajta, hogy en is tetszek neki, de mégsem lép. Hiába mondok barmit, ami felhívás keringőre, de semmi. Bar nem értem miért keresi a társasagom, ha mégsem vonzódik.
2017. aug. 8. 20:22
 6/31 anonim ***** válasza:
97%

Megfordíthatjuk a kérdést: a férfiak miért nem kezdeményeznek? Nem online, mert ott ír boldog, boldogtalan. De ha egyértelmű jeleket adunk, akkor is nagyon kevés férfi az, aki oda is mer lépni..

Neked is tetszett a csaj, mégsem léptél. Szóval akkor nehogy már a nőkön kérd számon, hogy ők miért nem kezdeményeznek, te sem tetted meg...

2017. aug. 8. 20:22
 7/31 anonim ***** válasza:
18%

#5-6 akkor beszéljünk meg egy helyet ahol találkozunk, én meg jól kezdeményezek nálatok. Jó lesz így ? ;D

31/f

2017. aug. 8. 20:25
 8/31 A kérdező kommentje:
6-os, én csak akkor kezdeményezek, ha tudom, hogy bejövök a csajnak. Nála például nem tudtam, hogy tetszek neki, azt hittem rám se hederít, feleslegesen nem akartam felsülni. Aztán meg lehet elutasítást kaptam volna így is.
2017. aug. 8. 20:29
 9/31 anonim ***** válasza:
25%

Hallottál olyanról, hogy testbeszéd? Olvass és nézz utána a metakommunikációnak.

A férfié a kezdeményezés szerepe, azért férfi!

2017. aug. 8. 20:36
 10/31 A kérdező kommentje:
Testbeszéd, persze... Semmiféle reakciót nem mutattak, amikor a közelembe voltak, erről együtt. Egyébként tisztában vagyok azzal, hogy mit jelent, észre vettem volna.
2017. aug. 8. 20:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!