Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha full jóképű és jó genetikájú pasi vagyok, akkor miért nem kezdeményeznek nálam az utcán a nők?
egókirály megérkezett!
mert NEM a nő feladata a leszólítás, hanem a FÉRFIAKÉ!!
de te nem vagy férfi, csak egy kinyalt s..ggű ficsúr!
"mert NEM a nő feladata a leszólítás, hanem a FÉRFIAKÉ!!"
Nem a férfi dolga.
Ha egy nő akar valamit, de nem kezdeményez azért, mert az a férfi dolga, és csak vár a csodára, az elég hülye hozzállás.
Nők is ugyanúgy kezdeményezhetnek.
"Nők is ugyanúgy kezdeményezhetnek."
Igaz. Csak akkor olyan férfit is fogsz ki. Terelgetheted egész hátralevő életetekben.
még hogy a férfiak nemtudnak irni társkeresőn,betetszikelt egy nő engem,visszatetszikeltem,rámir szia,visszairok szia,azóta se irt....
de ha én riok egy nőre elvárják hogy szórakoztasam őket mert én kezdeményeztem a beszélgetést
Metakommunikációról hallottál már? Ha a nő egyértelmű jeleket ad a testével, szemével, amivel felhívja a pasi figyelmét, akkor a pasi vegye már a fáradtságot, hogy leszólítja!
Ha már erre is gyávák és töketlenek a pasik, akkor túl sok mindent nem lehet tőlük várni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!